date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time12.01.2022

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 13 січня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 13 січня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Головне завдання дня для Овнів — зберегти витримку. Небезпечно порушувати межі, “втрачати голову”, давати надто багато волі емоціям, звичкам, примхам, запальності, так як саме ваша поведінка здатна запустити незворотний деструктивний процес. Втрата самоконтролю може призвести до втрати рівноваги, скандалу, травми, побутових ускладнень або інших неприємностей. Імовірність травматичних стресових ситуацій зросте не тільки для вас особисто, але і для вашого близького оточення, домочадців, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям не варто сприймати сьогоднішні події буквально. Все може виявитися грою, блефом, “театром тіней”. Трофей, завойований в цей день, вже завтра може вислизнути з рук. Бажано вчасно помічати зміни і гнучко підлаштовуватися під них. Варто знати міру в небезпечних іграх і вчасно зупинятися, як тільки авантюра прийняла підозрілий оборот. Не рекомендується щось планувати, робити висновки. З нештатній ситуації можна отримати несподівану вигоду, якщо мислити неупереджено.

Близнюки

Близнюкам не варто поспішати з незворотними кроками, завтра обстановка може змінитися. Намагайтеся ладити з впливовими партнерами і не дражніть конкурентів. Виключіть думку про суперництво, зараз ваші противники явно сильніші вас. Ви не можете їх перемогти, але можете з ними співпрацювати і у них вчитися. У постійному партнерстві і в шлюбі не розслабляйтеся. Ви під надійним захистом і користуєтеся довірою, але до вас також пред’являють серйозні вимоги, не мають наміру прощати легковажність і зраду.

Рак

Сьогодні зірки радять Ракам не програмувати себе на конкретний результат і всюди намагатися діяти по ситуації. Також, в цю добу не варто прагнути до самостійності і лідерства: швидше, вам доведеться діяти за лаштунками, підлаштовуватися і йти на хитромудрий маневр. Є ґрунт для невинного лукавства, а часом і для дрібного шахрайства. Краще не мати справ з випадковими людьми.

Лев

Левам сьогодні нелегко витримувати жорсткий діловий ритм, твердо слідувати своїм ідеалам і принципам. Багато чого буде залежати від настрою. Ви можете відступити від своїх планів під впливом приємних спогадів. Не виключено, що драматичне минуле почне бачитися в романтичному світлі, ви будете схильні пам’ятати хороші хвилини і забути погані. Можливо сентиментальне бажання купити або зберегти якусь дрібницю на пам’ять про минуле. Не рекомендуються високі фізичні навантаження, відповідальні починання.

Діва

Непередбачені події дня підуть багатьом Дівам на користь. Можлива творча або ділова знахідка, фінансовий сюрприз, що в корені змінюють суть справи. Не виключені моменти хвилювань, відкриттів. Деякі події можуть носити фатальний характер, пов’язаний з духом часу, невідворотними змінами, а також з вашим або чужим «важким» характером. Батьки-Діви можуть зіткнутися з примхами маленьких дітей або з підвищеною некерованістю підлітків, викликаною прагненням до свободи і самостійності.

Терези

Дійте за обставинами і будьте готові до дрібних неприємних сюрпризів. Обстановка не сприяє визначеності, що буде дратувати багатьох Терезів. Протягом дня не виключені запізнення, відсутність потрібних людей. Може не дати результату візит в якусь офіційну установу. Не поспішайте затверджувати штат співробітників, розклад, розподіляти обов’язки. Дайте собі та іншим час вникнути в нові правила. Обговоріть поточні проблеми вдома і на роботі, розгляньте різні варіанти вирішення завдань. Не рекомендується відвідувати лікаря, можлива постановка невірного діагнозу.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні не варто розраховувати на чужу уважність, точність або щирість. Постраждає і власна здатність спілкуватися, концентруватися, об’єктивно мислити, читати знаки і натяки. Через випадкове непорозуміння і неуважність можна потрапити в пастку. Не варто заважати співрозмовнику грати в “веселе відлуння” і “зіпсований телефон”: він розслабиться і проговориться про щось цікаве.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям дивитися в майбутнє і самим створювати передумови для прогресу в своєму житті. День допомагає налагодити зв’язки, спонукає до участі в командній грі, сприяє зростанню популярності і пошуку своєї нової ніші в соціумі. Саме час зустрітися зі старими друзями або заявити про себе потенційним однодумцям. Не варто робити ставку на гроші, важливіша спільність ідей.

Козоріг

Все складається якнайкраще для Козорогів. Можливо, вам доведеться тісно співпрацювати з людьми здалеку. Не виключені контакти з представниками наукового, медичного, просвітницького, релігійного, військового співтовариства. Ваша діловитість сьогодні гармонійно поєднується з чарівністю і високою привабливістю для осіб протилежної статі. Будуть перспективними нові знайомства. У самотніх Козорогів поряд з діловими успіхами зростають шанси на появу однодумців і влаштування особистого життя.

Водолій

Водолії можуть цілком присвятити день улюбленому захопленню або спілкуванню з друзями. Обстановка розташовує до спільних розваг, обміну відомостями, фізичної активності і рухливості. Можна не планувати день заздалегідь, спонтанна зустріч буде не менш цікавою, ніж захід з продуманою програмою. Можливий підвищений інтерес до моди. Якщо у вас все ще немає свого стилю, можна взяти за зразок відому персону або когось із друзів, але не варто при цьому втрачати власний природний шарм.

Риби

Сьогодні Рибам не варто націлюватися на взяття серйозних висот. Великі успіхи в нових справах можуть виявитися для вас не найбільш хорошим знаком. Не виключено, що за легкий старт і швидкий прогрес ви заплатите чималу ціну (зіпсуєте здоров’я, створите собі або іншим зайвий фронт робіт на майбутнє). День сприятливий для зігріваючих процедур, легких ігор і тренувань, занять лікувальною гімнастикою.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: