date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time13.10.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 жовтня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 жовтня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій — можна укладати серйозні угоди та підписувати важливі договори, вони дуже швидко принесуть солідні дивіденди.

Телець

Негативні емоції, які за кожного зручного — і незручного — моменту будуть вихлюпуватися назовні, необхідно стримувати усіма силами: наслідки у нервового зриву можуть бути найнепередбачуванішими.

Близнята

Відповідь на важливе питання дня підкаже не розум, а інтуїція: якщо вона його схвалить, можна на сто відсотків бути впевненим у своїй правоті, а ось найменша тінь сумніву повинна всерйоз насторожити.

Рак

Максимум часу рекомендується приділити родині — особливо дітям і літнім родичам, вони, як ніхто, потребують вашої турботи і уваги, але рідко їх отримують.

Лев

Охочих зіпсувати вам настрій в цей день буде напрочуд багато, тому найкращий спосіб уникнути такого розвитку подій — максимально дистанціюватися від оточення.

Діва

Плани, які ви складатимете на цей день, поряд із реальними подіями повинні містити мрії, які ви, можливо, звикли вважати нездійсненними — у них є всі шанси на виконання.

Терези

День необхідно присвятити відпочинку: він допоможе розслабитися та відновити сили перед важливою і відповідальною роботою, яка очікує вас найближчим часом.

Скорпіон

День сприятливий для турботи про власне здоров’я: швидше за все, пройти обстеження вам сьогодні не вдасться, але відмовитися, хоча б на певний час, від шкідливих звичок і зайнятися спортом — можна цілком.

Стрілець

Вирішенням чужих проблем необхідно займатися з великою обережністю: по-перше, у вас і своїх досить, а по-друге, пам’ятайте, що благими намірами вимощено дорогу в пекло.

Козоріг

Рішення завдання, яке ви марно намагаєтеся знайти вже досить довгий час, несподівано прийде само собою — без будь-яких зусиль з вашого боку.

Водолій

Від серйозних справ у цей час рекомендується відмовитися, успіхом вони, з низки причин, все одно не увінчаються, краще зайнятися дрібними клопотами — передусім, побутовими.

Риби

День сприятливий для зміцнення особистих і сімейних стосунків: що більше уваги ви приділите сьогодні коханій людині, то міцнішим і щасливішим буде ваш союз.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: