date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time18.05.2021

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 19 травня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 19 травня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій, так що, якщо ви збираєтеся підписати вигідний договір, ліпшого часу вам не знайти – на прибуток довго чекати не доведеться.

Телець

Найголовніше в цей день – тримати під контролем негативні емоції, які буде викликати у вас навколишній світ. На жаль, нікому, крім вас, вони шкоди не принесуть, тому потрібно берегти нерви.

Близнята

Остерігайтеся енергетичних вампірів: влаштувавши сварки на порожньому місці, вони просто заберуть вашу енергію, яку можна було б витратити з доброчесною метою, і будуть чудово почуватися, ви ж залишитеся ні з чим.

Рак

Головне у взаєминах із коханою людиною – не звертати уваги на дрібниці, які можуть вас дратувати: навряд чи ви готові розірвати стосунки з нею через такі загалом нісенітниці.

Лев

Продумуючи плани на майбутнє, обов’язково фіксуйте всі свої ідеї, серед яких будуть по-справжньому цінні, на папері – в такому разі ви точно їх не забудете, а згодом зможете втілити в життя.

Діва

Рішення робочих питань рекомендується відкласти на кілька днів, сьогодні користі від таких дій все одно не буде, поки ж займіться побутовими клопотами – схоже, ваш будинок давно цього вимагає.

Терези

Займаючись спортом, необхідно дотримуватися максимальної обережності: великий ризик отримати травми і розтягнення, після чого на відновлення може піти маса часу і коштів.

Скорпіон

Як би ви не були зайняті, знайдіть час для літніх родичів – подарувавши їм увагу, натомість ви отримаєте безцінні поради, які допоможуть вам у складній життєвій ситуації.

Стрілець

Зробити важливий професійний вибір допоможе інтуїція: замість того, щоб мучитися, зважуючи всі за і проти, дослухайтеся до свого внутрішнього голосу і дійте відповідно до його підказок.

Козоріг

Будь-які – навіть приємні – хвилювання можуть збити вас з правильного налаштування на роботу, тому зберігайте внутрішній баланс, уникаючи спілкування з токсичними людьми і поганих новин.

Водолій

Поява нової людини у вашому житті відіграє в ньому важливу роль – вона не тільки стане вам добрим другом, але й посприяє поліпшенню вашого матеріального добробуту.

Риби

Будьте обережними, спілкуючись з людьми, які спробують спровокувати вас на сварку і, як наслідок, позбавити дорогоцінної енергії, а на майбутнє ліпше взагалі викресліть їх із життя.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: