date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time21.12.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 грудня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 22 грудня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Овни будуть сповнені ентузіазму і віри у власні сили. Це допоможе вам виконати робочі завдання, які раніше ви відкладали.

Тілець

На Тельців завтра чекає неприємна розмова, яка багато змінить у Вашому житті. Не піддавайтеся на провокації і все буде добре.

Близнюки

Завтра прекрасний час для початку здорового способу життя і правильного харчування. В кінці дня Близнюків чекає важлива зустріч, від результату якої буде залежати ваша подальша доля.

Рак

Слідкуйте за своїми словами в цей день. Щось може навіть образити ваших близьких. Взаємодія з людьми буде протікати не кращим чином.

Лев

Зірки радять Левам в цей день стежити за балансом доходів і витрат. При відсутності будь-яких термінових витрат, астрологи рекомендують відкладати гроші.

Діва

У Дів в цей день зросте прагнення до радощів життя, посилиться сприйнятливість до мистецтва – живопису або музиці.

Терези

Завтра настрій Терезів залежить від матеріального успіху. Розумні, далекоглядні і критичні ваги будуть відштовхуватися від своїх досягнень і враховувати ризики.

Скорпіон

Завтра у Скорпіонів є шанс поліпшити своє фінансове становище коштом вигідних вкладень, спільних капіталів або чужих ресурсів.

Стрілець

День буде спокійним і навіть дозволить трохи розслабитися. Вам варто навести порядок в своєму будинку і позбутися від непотрібних речей.

Козеріг

Освоєння інформації принесе хороші результати. У другій половині дня спілкування з колегами допоможе вам втілити задумане.

Водолій

Завтра ваша допомога і поради знадобляться близькій людині. Однак не давайте поради грунтуючись тільки на своєму особистому досвіді.

Риби

Відмовтеся завтра від виконання чужої роботи. Не дозволяйте шефу себе використовувати. Увечері варто зайнятися плануванням.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: