date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time28.04.2021

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 29 квітня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 29 квітня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Сьогодні Овни багато чого доб’ються за рахунок участі у великому проєкті і підтримки колективу. Шанси на удачу вищі, якщо ви працюєте на благо прогресу, слідуєте передовим стандартам, зайняті зовнішньою діяльністю, дивитеся в майбутнє — і нижче, якщо ви обмежуєтеся вузьким приватним світом, прив’язані до будинку або до минулого. Варто цінувати сформовані дружні зв’язки за кордоном: з новими можливі труднощі.

Телець

Тельцям не варто поспішати з глобальними висновками, з новими переговорами і матеріальними вкладеннями. Краще зосередитися на темах, що входять в сферу ризик-менеджменту, і оцінити становище саме з цих позицій. День підходить для оцінки рівня безпеки, допомагає відсіяти все надмірне і ненадійне, порівняти варіанти захистів (особливо, під час роботи в іноземній структурі або частих подорожах).

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам цінувати офіційні партнерські зв’язки, контакти з великими установами та інстанціями (у тому числі, зарубіжними та міжнародними). Не завадить зайвий раз скористатися пільгою або важливим правом: не виключено, що незабаром доступ до них перерветься або ускладниться. Саме час заново привести в порядок особисті документи: візу, диплом, цифровий слід, кредитну історію.

Рак

Сьогодні Ракам не завадить привести в порядок свої поточні справи, виконати службові обов’язки і роздати наявні борги. Також, зірки радять їм ретельніше зайнятися здоров’ям (особливо, якщо намічається подорож, еміграція або серія далеких відряджень). Власникам домашніх тварин доведеться знайти окремий час для залагодження проблем, пов’язаних з їх лікуванням, утриманням і перевезенням.

Лев

Сьогодні відносини Левів зі світом стабілізуються, при цьому від самих Левів особливих зусиль не потрібно. Все, що їм потрібно — не заважати ходу подій. Можна розраховувати на порядність колег і партнерів, відносну слухняність дітей, на мінімізацію сімейних і любовних протиріч. Благотворну роль зіграє заздалегідь створений план, ідейна спільність, грамотний договір або своєчасний компроміс.

Діва

У цей день Дівам корисно зайнятися будинком, сімейними справами або приведенням в порядок робочого місця. Окинути хазяйським поглядом підсумок робіт і підвладну територію особливо важливо, якщо ви завели або віддали в добрі руки вихованця, здаєте проєкт, міняєте офіс, чекаєте гостей, починаєте (завершуєте) лікування, дослідження або переїзд. Саме час позбутися непотрібного, передати частину справ і повноважень.

Терези

Обставини цього дня допомагають Терезам уникати крайнощів і діяти в передбачуваному режимі. Багато справ не вимагають великих фізичних і душевних зусиль, так як працює складений раніше план, партнерська угода або інерція якоїсь вдалої події в минулому. Однак розраховувати краще на мінімальну страховку або базовий пакет послуг, додаткові пільги стають менш доступні.

Скорпіон

Події цього дня допоможуть Скорпіонам навести порядок в будинку, бюджеті і ресурсах. Доходи найімовірніші завдяки вже сформованим сценаріям або зв’язкам. Можлива вигода від операцій з нерухомістю, а також від продажу або обміну домашнього начиння, що стало непотрібним (наприклад, старих меблів після ремонту). Не варто купувати великі цінні речі і робити вкладення: незабаром можуть змінитися запити і можливості.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям приносить віддачу їх почуття гумору, а також професіоналізм, готовність слідувати обов’язку і вміння контролювати свої звички. Виручить досвід, набутий в минулому і успішно переплавлений в інтуїцію. Слабкою стороною буде неуважність в побуті і ідеалізм в деяких питаннях. Не зашкодить тимчасова стриманість в спілкуванні, краще відкласти переговори, виступи і важливі наради.

Козоріг

Сьогодні Козороги трохи розсіяні. Щоб цілком зануритися в завдання, їм потрібно відчути дослідницький інтерес, не завадить усамітнення і матеріал для порівнянь. Додатковий стимул можуть дати зарубіжні події або спогади про подорожі. Не варто братися в цей день за нові справи і завищувати навантаження. Корисно іноді відволікатися (особливо, в інтелектуальній роботі і в ході навчання).

Водолій

Сьогодні Водолії контролюють свої емоції і частково програмують себе на майбутнє. У загальних рисах, вони здатні передбачити подальший хід подій. Деякі обставини наступаючого періоду можуть нагадати їм минуле, пробудити інтерес до колишнього досвіду і колишньої групи підтримки. Це відповідний день для того, щоб відволіктися від нештатних ситуацій у родині та особистому житті, якщо вони вас нервують.

Риби

Рибам не варто упускати шанс просунутися в кар’єрі або перевірити рівень свого професіоналізму. День підходить для проходження тестів, у тому числі, в електронному форматі. Вони корисні подвійно, якщо ви на час випали зі свого середовища і розгубили навички (особливо, в інтелектуальній сфері, наприклад, в аналітиці або програмуванні). Краще робити це анонімно, не афішуючи свої цілі і дані.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: