date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time8.04.2021

На співбесіді попросили розказати про себе — як мудро відповісти

На співбесіді попросили розказати про себе — як мудро відповісти

Повертаючись до теми актуальних питань на співбесіді, можна виділити ще один досить педантичний момент — коли рекрутер просить розповісти про себе. Що ж відповісти на це прохання, і як зробити це правильно?

Ставлячи це питання, фахівець із підбору кадрів, цікавиться не вашими хобі, інтересами, заняттями, його цікавить ваш досвід, що конкретно ви робили і що вмієте робити, чого домоглися. Як же розповісти про себе так, щоб справити на рекрутера незабутнє враження і отримати бажану роботу, інформує Ukr.Media.

Ключові правила:

Конкретика

Розповідати краще про результати вашої роботи. Виходячи з інформації, яку ви озвучуєте, формується думка про вас, як про професіонала. У даному разі, стислість — сестра таланту, як ніколи.

Часові рамки

Якщо ви фахівець з багаторічним досвідом роботи, то не варто перераховувати все підряд. Краще акцентувати увагу на останньому місці роботи і перерахувати свої заслуги, цього буде достатньо для розуміння ситуації. Говорити потрібно конкретніше, не боячись упустити деталі, оскільки в разі потреби рекрутер задасть додаткові питання.

Регламент

Презентація вашого досвіду і заслуг не повинна за часом займати більше 5-ти хвилин, бажано взагалі три. Цього часу буде достатньо, щоб проговорити важливу і вагому інформацію та не затягувати.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: