date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time28.01.2023

Секрети догляду за шкірою обличчя

Секрети догляду за шкірою обличчя

Значення здоровою і доглянутої шкіри в житті будь-якої жінки складно переоцінити. Адже жінок зустрічають завжди по одягу і по обличчю дуже часто  складають перше враження про людину. Як же зберегти красу і молодість шкіри надовго?

Існує безліч варіантів, серед яких кожна жінка вибирає найбільш відповідний саме їй: це може бути і дорогий салон, придбання дорогої косметики, а хтось цілеспрямовано відправляється до пластичного хірурга.

А що робити тим, хто не в змозі собі забезпечити щотижневе відвідування косметолога? Правильно, звернутися до домашньої косметики. Її переваги давно всім відомі.

По-перше, косметичний засіб має відповідати саме вашому типу шкіри.

По-друге, косметологи рекомендують ретельно очищати шкіру обличчя і шиї.

Вибраний косметичний засіб точно має відповідати вашій меті: зволоження, живлення, омолоджування.

Користуючись наступними нехитрими засобами, приготованими з натуральних компонентів, можна надати шкірі квітучий і здоровий вигляд.

Суха шкіра

Маска для сухої шкіри готується на основі оливкової олії, столову ложку якої потрібно з’єднати з одним яйцем (в принципі, масло може бути і рослинним). Коли ви нанесли на шкіру дану маску, потрібно потримати її близько 15 хвилин, а потім змити теплою водою.

Нормальна шкіра

Нормальна шкіра зустрічається досить рідко. Жінки з таким типом шкіри – справжні щасливці. Їм досить періодично насичувати свій організм вітамінами. Також корисна маска, приготовлена з овочів і фруктів. Наприклад, з полуниці чи огірків. Нарізавши овочі на шматочки, потрібно розкласти їх на обличчі на 10-15 хвилин, а потім вмитися теплою водою.

Жирна шкіра

Жінкам, яким дісталася від природи жирна шкіра, необхідно докласти зусиль, щоб звузити пори, усуваючи жирний блиск. Для цього достатньо змішати столову ложку сметани зі столовою ложкою дріжджів, додавши в отриману суміш трохи меду. Маску слід тримати на обличчі 15 хвилин, після чого слід стерти залишки маски ватним диском і вмитися прохолодною водою.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: