date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time27.02.2024

Як купити матрац в Луцьку: переваги, корисні поради

Як купити матрац в Луцьку: переваги, корисні поради

Мабуть, у кожного в житті, хоча би раз, була ситуація, коли прокинувшись зранку, зовсім не почуваєшся відпочилим. Якщо ж це відчуття повторюється кожного дня, то варто задуматися над придбанням ортопедичного матрацу.

Насправді, не кожен розуміє важливість цього предмету для здоров’я організму. А дарма. Неправильне положення тіла під час сну, систематичне викривлення хребта, врешті-решт дасть про себе знати з негативного боку: біль у спині, ломота у тілі і таке інше. Звичайні матраци не можуть дати нашому організмові розслабитися уві сні у правильній позі, не шкідливій для нього.

Чим же вирізняються матраци ортопедичні?

Справа в тому, що ортопедичні екземпляри вчать наш хребет перебувати у правильному положенні. Тобто, яку б ви позу не обрали для сну, пружинні  блоки підтримають хребет у такому положенні, яке буде вигідним для вашого тіла і самопочуття зранку. Спеціалісти компанії “Тартак” пояснили:

“Дуже важливо використовувати ортопедичні матраци  на спальних місцях у дітей, а також молодих людей, як мінімум до 25 років. Адже їхній організм ще формується і росте. Саме для такої категорії населення, у нас в асортименті присутні моделі «Мрія-Кокос», «Люкс-Кокос» і ін.”

Як обрати ортопедичний матрац

На сьогодні ринок матраців пропонує дуже широкий вибір варіантів, які абсолютно відрізняються і за ціновим спектром, і за функціональними характеристиками. Тому, якщо ви вирішили придбати ортопедичний матрац, то маєте знати основні критерії, на які варто звернути увагу, а саме:

  • жорсткість;
  • розміри;
  • варіант на пружинах чи без пружинний;
  • наповнювачі,
  • матеріал верхнього чохла.
  • наявність замку для знімання чохла.

Щодо жорсткості — основної характеристики матрацу, варто зауважити, що, чим менший вік особи, яка на ньому буде спати, тим вищою вона має бути. Якщо ж людині за 25 і вона не має ніяких порушень з боку опорно-рухового апарату, то вона може собі дозволити варіант середньої жорсткості. Фірма «Тартак» пропонує наступні моделі  – «Мрія», «Комфорт», «Люкс». Спеціалісти підприємства  стверджують, що матрац повинен  і підтримувати ваш хребет потягом сну і, у той же час, буде для вас зручним.

Жорсткість спального місця вкрай важлива для  людей , які мають яскраво виражені проблеми зі спиною, скаліоз та ін. Саме для їх комфорту та здоров`я  у фірмі «Тартак» створені моделі з високим ступенем жорсткості – який досягається за допомогою міцного сталевого пружинного блоку,  та латексованої  кокосової  койри. До таких моделей можна віднести – «Cotton-Hard»,  «Мрія-Кокос 2», «Люкс –Кокос 2».

Звичайно , є певні ліжка  нестандартних  розмірів,  до яких вкрай важко та практично неможливо  підібрати  матраци стандартних розмірів.  Цю проблему теж допоможуть вирішити у «Тартаку». Адже  на цьому підприємстві  виготовляють самі навіть пружинні блоки,  усіх можливих розмірів. Тому  і матрац з легкістю  виконають абсолютно будь-якого розміру,  ідеально підігнавши до сантиметру по ширині та довжині Вашого ліжка.

Стосовно наповнювачів , які використовують на вищевказаному підприємстві , то можна сказати, що тут вони тільки якісні,натуральні та сертифіковані. Більш як 20 річний стаж роботи ТзОВ «Тартак» засвідчує те, що вироби довговічні, якісні та користуються попитом у населення.

Дуже практичним є використання замку «Блискавка»  у верхньому чохлі матрацу. Далеко не всі виробники пропонують таке. ТзОВ «Тартак»  виготовляє усі моделі матраців  з зйомники чохлами. Це оцінить кожна господиня! Лише при наявності замку можна легко зняти чохол матрацу для прання або чистки.

Це характеристики основні. Додатковими також можуть бути: наявність ефекту «зима-літо», стійкість до деформування, також стійкість до бактерій і пилових кліщів. Та це вже за бажанням. Варто зазначити, що ці додаткові характеристики зроблять ціну виробу зн дещо вищою. «Elit-Cotton», «Elit-Organic»  та «Elit-Zhako» – моделі ортопедичих матраців ТзОВ «Тартак» , в яких яскраво виражений ефект «Зима-літо», присутні натуральні коттонові тканини верхнього чохла матрацу.

Також, обираючи потрібний варіант не забувайте про те, що кожен виріб має свої обмеження за вагою.

Ще однією особливістю матраців від підприємства «Тартак» – це можливість вибору кольору матрацу та типу  тканини, з якого буде зроблено чохол.  При бажанні Ваш матрац може бути як світлих , так і темних кольорів; пастельних чи яскравих відтінків; з візерунками у формі квітів, або ж просто полоска. Це дозволяє якнайкраще підібрати матрац, який ідеально пасуватиме у вашій спальні.

В одній статті просто не можливо описати усі тонкощі виробництва матраців , та усі  види готової продукції.  Матраци  є різні:  – стандартної товщини  та тонкі;  середньої жорсткості та жорсткі;  з ефектом «Зима-Літо»  та без;  прямокутної форми та круглі і ін..

Якщо ж  у вас виникають    питання  стосовно купівлі матрацу – то спеціалісти фірми «Тартак»  з задоволенням безкоштовно  проконсультують, дадуть корисні поради  стосовно  вибору матрацу, подальшого його використання та догляду за ним за наступними номерами телефонів:

  • 050-493-33-88
  • 050-378-67-17

Також можна отримати інформацію у нас на сайті: www. tartak.net.ua

І навіть купити матрац через інтернет магазин – www.tartakshop.com

Робіть свій вибір обдумано і приємних вам снів!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: