date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time6.04.2021

Чому жінок частіше приваблюють саме “погані” чоловіки

Чому жінок частіше приваблюють саме “погані” чоловіки

Створення міцного союзу — серйозна робота над відносинами. Але погодьтеся, знайти чоловіка, який виявиться “тим самим”, досить проблематично. Ми часто робимо вибір на користь чоловіків, з якими точно не буде нудно, але при цьому побудувати з ними нормальні відносини — той ще квест. Чому ж нас приваблюють “неправильні” чоловіки, для яких часто відносини майже не мають значення? Це ми сьогодні і з’ясуємо, інформує Ukr.Media.

Нам хочеться “відпустити” себе

“Поганий” хлопець завжди непередбачуваний: для нього немає проблеми у тому, щоб робити те, що хочеться саме зараз. Це захоплює абсолютну більшість жінок, які з певних причин загнані у межі побутового та соціального життя. Такий чоловік обіцяє свободу від кордонів, жінка дуже легко кидається у цей вир з головою. Причому насправді, крім яскравих вражень, які дарує такий чоловік, він може володіти вкрай неприємними рисами, наприклад, може виявитися нарцисом, не проявляти співчуття до оточуючих і легко користуватися людьми заради власної мети. Закохана жінка усього цього не помічає через певні хімічні процеси, що відбуваються у цей момент у її голові. Але коли почуття “відпускають”, жінка відчуває жах, усвідомлюючи, кого їй доводилося терпіти поруч.

Ви не впевнені у собі

Зазвичай, жінка, що має низьку самооцінку, частіше зіштовхується з проблемним чоловіком, який одразу ж її зачаровує. Така жінка може бути впевненою у тому, що витягла щасливий білет, і іншого, більш позитивного партнера у неї просто не буде, через що “поганий хлопець” стає центром всесвіту невпевненої у собі жінки. Він про це знає і завжди цим користується.

Ви не знаєте, хто вам потрібен

Ще один тип жінок, які легко потрапляють у пастки “поганих хлопців”, — жінки, які не знають, хто їм потрібен. Вони можуть перебувати у відносинах з чоловіками, які зовсім їм не підходять, вони не хочуть терпіти їх далі, йдуть, але вже незабаром знаходять партнерів якщо не гірших, то приблизно такого ж самого типажу. Важливо зрозуміти для себе, що саме ви шукаєте у чоловікові, а з чим ніколи не будете миритися. Вже відштовхуючись від цих критеріїв, ви можете шукати ідеального партнера для побудови міцних відносин.

Вам хочеться, щоб на вас звертали увагу

Дивно, але це досить популярна причина, через яку жінка кидається у проблемні відносини. Дуже часто чоловік, якого просто неможливо терпіти у побуті, виявляється ласим шматочком для будь-якої жінки, оскільки у суспільстві він завжди є зіркою, його неможливо не помітити. Жінка готова миритися з будь-якими негативними емоціями, аби інші жінки заздрісно зітхали, коли пара з’являється серед людей. Однак таких жінок слід попередити — “поганий” чоловік все одно піде, а вам доведеться заліковувати емоційні рани, швидше за все, із залученням фахівця.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: