date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time7.09.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 8 вересня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 8 вересня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Незважаючи на те що браку в енергії в цей день не буде, витрачати її необхідно ощадливо, в іншому разі її може не вистачити на вирішення найважливіших питань.

Телець

Незважаючи на бажання зайнятися вирішенням питань інших людей, сьогодні необхідно насамперед зосередитися на власних справах, в іншому разі є ризик серйозно запустити їх.

Близнята

Визначившись з метою, якої ви хочете досягти, намагайтеся від відступати від свого рішення, роблячи сьогодні одне, а завтра інше — в такому разі ви навряд чи просунетеся вперед.

Рак

Хороший день для продажу речей, які давно вам не потрібні: знайдеться покупець, який не тільки дасть за них пристойну суму, але і буде радий, що зміг їх відшукати.

Лев

Глобальний проєкт, яким ви займатиметеся цього дня, принесе вам похвалу від начальства, солідну грошову винагороду і, що важливо, моральне задоволення.

Діва

Керівництво може попросити вас замінити хворого колегу або того, який не впорався із завданням, — погодившись, ви отримаєте можливість продемонструвати свою професійну компетентність.

Терези

Опинившись в конфліктній ситуації, не варто лізти в пляшку, доводячи свою правоту, — сварка до добра не доведе, тому ліпше проявити дипломатичність і піти на поступки.

Скорпіон

Зірки обіцяють вам талан в усіх життєві сферах: варто скористатися сприятливим збігом обставин, щоб вирішити давно назрілі питання.

Стрілець

Варто використовувати будь-яку можливість для того, щоб показати себе перед начальством з найкращого боку, — можливо, воно не підозрює про ваші численні таланти.

Козоріг

Варто триматися подалі від людей, які будуть втягувати вас у фінансові махінації, обіцяючи при цьому золоті гори — втрати перевершать прибуток.

Водолій

На цей день можна планувати максимум професійних завдань підвищеної складності — всі їх вдасться виконати успішно, заслуживши водночас захоплення начальства і колег.

Риби

Можливе отримання нової посади, обійняти яку ви, як виявиться, морально не готові — проте, не погодившись, ви не дізнаєтеся, під силу вона вам чи ні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: