date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time30.04.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 1 травня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 1 травня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Велика ймовірність брехні, тому перш ніж кидатися на допомогу незнайомій людині, довідайтесь про неї – можливо, вона не так вже й потребує підтримки, як хоче вам показати.

Телець

Розпорядок дня необхідно скласти з самого ранку, щоб потім не відволікатися на його коригування і уточнення, які будуть знижувати робочу активність.

Близнюки

Час добре підходить для завершення старих, “завислих” справ, які гальмують ваш рух вперед: розчистивши простір – як реальний, так і віртуальний – можна буде братися до нових проєктів.

Рак

Несподіваним і приємним сюрпризом стане дзвінок від чоловіка, який деякий час тому розійшовся з вами зі скандалом: прекрасний привід помиритися з ним.

Лев

Будь-які професійні починання обіцяють бути успішними, тому слід підготуватися і взятися до реалізації проєкту, про який ви давно думали.

Діва

Ситуацію, яка не дає вам спокою, рекомендується відпустити: щойно ви припините зациклюватися на проблемі, вона тут-таки, без додаткових заходів самоліквідується.

Терези

Не відмовляйте в допомозі нікому з тих, хто вас про це попросить, але й подяки, щоб уникнути образ і розчарувань, натомість не чекайте: швидше за все, її не буде.

Скорпіон

Назрілому сімейному конфлікту можна запобігти, зав’язавши розмову про те, що заважає вам, найближчим одне для одного людям, знайти спільну мову та дійти консенсусу.

Стрілець

Яким би щільним не було робоче завантаження, постарайтеся знайти час для своєї другої половинки – на щастя, вона у вас під рукою: наприклад, приготуйте романтичну вечерю.

Козеріг

Негативної енергії, яка заважає рухатися вперед, можна буде позбутися, влаштувавши генеральне прибирання і викинувши на смітник або віддавши нужденним речі, які вам не потрібні.

Водолій

Роботу, яку ви довго відкладали – наприклад, через страх перед чистим аркушем – можна починати: в цей день навіть з найскладнішою завданням вдасться впоратися на відмінно.

Риби

Спілкуючись з різними людьми, пам’ятайте, що мова дана людині для того, щоб приховувати свої думки: постарайтеся говорити так, щоб не вибовкати всі свої таємниці.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: