date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time9.03.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 10 березня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 10 березня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Ділові переговори, призначені на цей день, рекомендується провести в неформальних умовах, – так легко буде знайти точки дотику і досягти домовленості.

Телець

Від надмірної фізичної активності краще відмовитися через підвищений ризик травматизму – не варто намагатися поставити світовий рекорд, бігаючи марафонську дистанцію чи піднімаючи важкості.

Близнюки

День характеризується різкими перепадами настрою, які будуть мати більшу амплітуду – від відчаю до ейфорії, бажано зафіксувати свій психологічний стан під час останньої.

Рак

Цього дня категорично не рекомендується вдаватися до вашого улюбленого заняття – занепападати духом, настрій необхідно підвищувати будь-якими способами – навіть штучними.

Лев

Бажано – якщо, звичайно, у вас є така можливість – взяти відгул і влаштувати собі вихідний, оскільки нічого хорошого на роботі від вас цього часу все одно не передбачається.

Діва

Можливо, протягом дня вам услід за Архімедом не раз захочеться вигукнути: “Еврика!” – геніальні ідеї будуть приходити до вас із гідної зазжрості регулярністю.

Терези

Не варто братися за реалізацію серйозних проєктів, все одно довести їх до розуму не вдасться, тому краще зайнятися завершенням розпочатих раніше рутинних і монотонних справ.

Скорпіон

Ніхто не організує вам свято, якщо ви не зробите це самі, тому беріться за справу: запрошуйте друзів на вечірку, складайте меню і вирішуйте, чим будете дивувати гостей.

Стрілець

Прекрасний день для професійних починань: якщо ви давно збиралися стаи до реалізації нового проєкту, сміливо робіть перший крок – він буде вдалим.

Козеріг

Щоб атмосфера розкутості, яка пануватиме цього часу у суспільстві, не зіграла з вами злий жарт, ретельно контролюйте свої емоції.

Водолій

Ідеальний день для укладання шлюбу – молодята житимуть разом довго і щасливо. Тим, хто не збирається під вінець, рекомендується помиритися з ображеними на них друзями.

Риби

День необхідно присвятити відпочинку – останнім часом ви багато і ефективно працювали, тому маєте повне право на невеликий перепочинок.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: