date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time9.06.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 10 червня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 10 червня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Конфлікти можуть виникати буквально з нічого, тому необхідно відмовитися від спілкування не тільки в реальному, але й у віртуальному просторі – особливо в соціальних мережах.

Телець

Не варто дослухатися до думки інших людей, навіть якщо вона здасться вам переконливою – не мине й кількох днів, як ви зрозумієте, що помиляєтеся, але може бути пізно.

Близнята

Не дозволяйте вплутати себе в чужі конфлікти – швидше за все, обставини складуться таким чином, що протиборчі сторони помиряться, зробивши вас винним.

Рак

Знайти єдино правильну відповідь на важливе запитання допоможе відкритий вогонь: подивившись на вогнище, гарячі дрова в каміні або полум’я свічки, ви легко зрозумієте, що і як потрібно робити.

Лев

Нові люди, які з’являться у вашому житті в цей день, не принесуть нічого, крім неприємностей, так що краще обмежитися просто знайомством або зовсім від нього відмовитися.

Діва

Рекомендується провести роботу над помилками, які завели вас у нинішню ситуацію: якщо вам вдасться уникнути їх у майбутньому, нічого подібного більше не станеться.

Терези

Небажано спілкуватися з людьми, що викликають у вас негативні емоції, і вже тим більше приймати від них подарунки – їх негативна енергія не найліпшим чином позначиться на настрої.

Скорпіон

Не варто давати поспішних обіцянок – швидше за все, ви самі себе поставите у вкрай незручне становище, оскільки не зможете їх виконати – ні зараз, ні згодом.

Стрілець

Близькі можуть чіплятися до вас через будь-яку дрібницю – намагайтеся не приймати близько до серця їхні причіпки, можливо, таким чином вони просто хочуть привернути до себе вашу увагу.

Козоріг

Категорично не рекомендується ухвалювати важливих рішень, що стосуються особистого життя: розстатися з близькою людиною легко, як би потім не пошкодувати про власну поспішність.

Водолій

Спілкування з токсичними людьми необхідно скоротити до мінімуму – негатив, який ви в результаті отримаєте, може негативно позначитися як на моральному, так і на фізичному здоров’ї.

Риби

Необхідно відмовитися від будь-яких, зокрема і незначних, фінансових операцій: навіть сплату комунальних рахунків і повернення боргів ліпше перенести на інший день.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: