date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time9.02.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 10 лютого

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 10 лютого

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

До солідних грошових надходжень, яке можливі цього дня, необхідно поставитися заощадливо – не варто поспішати їх витрачати, краще на якийсь час відкласти.

Телець

Можливості, які відкриються цього дня, повторяться нескоро, тому потрібно докласти максимум зусиль і спритності для того, щоб максимально їх використовувати.

Близнюки

Надмірна довірливість цього дня не принесе нічого, крім шкоди, – перш ніж кидатися комусь на допомогу, необхідно з’ясувати, що людина дійсно її потребує.

Рак

Випадкова зустріч з колись коханою людиною може стати причиною розчарування – все піде зовсім не так, як того б хотілося, та й старий знайомий встиг змінитися.

Лев

У будній день важко присвятити своїм близьким цілий день, але хоча б вечір потрібно провести з ними – особливо це стосується літніх родичів і дітей.

Діва

Успіху в професійних питаннях досягнуть лише ті, хто зможе діяти з холодною головою, – емоційність та імпульсивність в змозі зіпсувати будь-яку справу.

Терези

Ставши, хай і ненадовго, авторитетом для оточення, не варто скупитися на слушні поради, так і на дієву допомогу – добрі вчинки неодмінно зарахуються.

Скорпіон

День ідеально підходить для примирення з людьми, сварка з якими завдає моральний дискомфорт, – можна перепросити і почати стосунки з чистого аркуша.

Стрілець

На перший план вийде професійна діяльність – можна як починати роботу над новим проєктом, так і завершувати справи, відкладені в довгу скриньку.

Козеріг

Потрібно використовувати будь-яку можливість для того, щоб продемонструвати свої ділові якості начальству, – воно оцінить їх гідно.

Водолій

Цього дня не варто призначати ділові переговори – всі їх учасники будуть чути тільки себе, так що прийти хоча б до якоїсь згоди не вдасться.

Риби

Ухвалення важливого рішення краще відкласти на інший день – сьогодні думки будуть кидатися з боку вбік, тому спіймати хоча б одну з них буде не можливо.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: