date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time10.03.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 11 березня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 11 березня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Стикаючись з агресивністю оточення, не поспішайте відповідати йому взаємністю – щоб конфлікт не увійшов в серйозну стадію, краще розсудливо відійти вбік.

Телець

Якщо вам потрібно когось в чомусь переконати чи схилити на свій бік, скористайтеся сприятливим часом – сьогодні ви будете переконливими як ніколи.

Близнюки

Не варто пдослухатися до тих, хто буде наполегливо радити вам зрадити своїх принципів як у професії, так і в особистому житті, їхня мета – збити вас зі шляху істинного.

Рак

Події цього дня можуть стати переломним життєвим моментом, особливо якщо вам вдасться визначити доленосні процеси і зробити з них правильні висновки.

Лев

Істина про те, що не можна досягати своєї мети нечесним шляхом, постане перед вами на повний зріст, оточенню можуть не сподобатися ваші тактика і стратегія.

Діва

Не варто змінювати свою точку зору на важливі питання, навіть якщо у необхідності зробити це будуть переконувати авторитетні і шановані вами люди – стійте на своєму, незважаючи ні на що.

Терези

Перш ніж зважитися на важливий вчинок, спробуйте прорахувати свої дії хоча б на кілька кроків наперед: потрібно приготуватися до будь-якого розвитку подій.

Скорпіон

Поліпшити стосунки з людьми можна, роблячи їм добро: на підсвідомому рівні ми схильні довіряти не словам, нехай навіть і дуже красивим, а справам.

Стрілець

Щоб напад прокрастинації не застав вас зненацька, заздалегідь складіть докладний план на день і не давайте собі спуску, поки не виконаєте всі пункти.

Козеріг

Заплановане цього дня побачення краще відкласти – навіть незначна суперечка може несподівано перетворитися на серйозну сварку, виплутатися з якої буде непросто.

Водолій

Зіпсувати настрій можуть навіть новини зі ЗМІ, не кажучи вже про розмови з іншими, особливо недоброзичливо налаштованими людьми, так що спілкування потрібно звести до мінімуму.

Риби

Особливо гострою виявиться проблема вибору – постійно буде переважувати то одна, то інша чаша терезів: ухвалити остаточне рішення дозволить інтуїція.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: