date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time10.02.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 11 лютого

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 11 лютого

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Чудовий день для генерального прибирання: воно дозволить очистити енергетику житла, в результаті стане легше дихати – як у прямому, так і в переносному сенсі.

Телець

Спілкування принесе тільки негативні емоції, тому цього дня краще ні з ким не розмовляти – не відповідати на телефонні дзвінки, не встрявати в суперечки в соцмережах.

Близнюки

Не варто приймати близько до серця слова інших людей – цілком можливо, що вони продиктовані бажанням досягти своїх корисливих цілей чужими – у цьому випадку вашими руками.

Рак

Очищуючи енергетику житла, важливо не забути про магічну силу вогню: після закінчення прибирання потрібно запалити свічку і пройти будинком за годинниковою стрілкою, зупиняючись там, де вона буде коптити.

Лев

Пропозиції, що надійшли цього дня, лише на перший погляд здадуться привабливими, насправді вони принесуть більше шкоди, ніж користі, тому краще від них відмовитися.

Діва

В жодному разі не варто брати і давати гроші в борг, навіть отримання запізнілої зарплати або довгоочікуваного гонорару потрібно перенести на інший день.

Терези

Не можна давати людям – особливо тим, хто налаштований негативно, – можливість вказувати, командувати і підганяти вас: втрачене почуття власної гідності важко буде відновити.

Скорпіон

Не варто піддаватися на провокації, яких цього дня буде дуже багато: про емоційну реакцію на чужу грубість або хамство згодом доведеться пошкодувати.

Стрілець

Через труднощі у взаєморозумінні з іншими людьми не варто призначати цього дня не тільки ділові переговори, але і побачення і зустрічі з друзями – добром вони не закінчаться.

Козеріг

Не варто знайомитись з людьми у громадських місцях – людина, яка на перший погляд здається приємною у всіх сенсах, може виявитися шахраєм.

Водолій

Спілкування з людьми – навіть рідними і близькими – сповнене серйозними конфліктами, на згладжування яких може піти значна кількість часу і сил.

Риби

День не підходить для реалізації нових проєктів, навіть якщо вони об’єктивно є перспективними, щось обов’язково піде не так, і від хорошої ідеї в результаті доведеться відмовитися.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: