date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time11.02.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 12 лютого

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 12 лютого

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Хороший день для розмов з начальством: будь-які прохання і пропозицію воно сприйме якщо і не з задоволенням і ентузіазмом, то хоча б із розумінням.

Телець

Не варто починати нові справи, не завершивши старі: вони будуть гальмувати роботу, і в результаті нічого доброго не вийде ані тут, ані там.

Близнюки

Важливо хоча б на якийсь час припинити гонитву за матеріальними благами і згадати про духовне: прочитати новий роман, сходити на виставку або на прем’єрну театральну виставу.

Рак

Гарний час для того, щоб зайнятися справами, які з різних причин були відкладені в довгий ящик: тепер вони підуть легко, як по маслу.

Лев

День, коли можна ризикувати навіть найспокійнішим і обережним людям, щоправда, успіху вдасться досягти тільки тим, хто заздалегідь прорахує всі можливі наслідки своїх вчинків.

Діва

Приємні події цього часу будуть пов’язані з професійною діяльністю у вигляді просування кар’єрними сходами і підвищення заробітної плати.

Терези

Велика ймовірність того, що проблема, яка давно отруювала життя, не тільки вирішиться, але і зробить це сама по собі – без будь-яких зусиль з вашого боку.

Скорпіон

Можна – і треба! – складати плани на майбутнє: чи вдасться поставити перед собою правильну мету і вибрати найкращу тактику і стратегію їхнього досягнення.

Стрілець

День підведе вас до розуміння того, що талант, відпущений природою, не можна заривати в землю – прийшла пора розвивати його, втілювати в життя свої найсміливіші проєкти.

Козеріг

Своєї мети зможуть досягти тільки ті, хто не сумнівається в собі і своїх силах, в іншому разі невпевненість “відріже” крила думкам і ідеям і загальмує дії.

Водолій

Час продуктивних ідей, які будуть приходити в голову, змінюючи одна одну. Важливо фіксувати хоча б частину з них, інакше вже назавтра ризикуєте нічого не пригадати.

Риби

Хороший день для покупок – про жодну з них не доведеться пошкодувати. Якщо не вистачить грошей, дозволяється взяти кредит – його вдасться погасити легко і швидко.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: