date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time11.01.2023

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 12 січня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 12 січня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

До пропозиції обійняти вищу посаду або перейти на нове місце роботи необхідно поставитись відповідально: працювати вам доведеться набагато більше – можливо, не варто брати на себе таке навантаження?

Телець

Не варто дослухатися до порад, які охоче даватиме вам оточення: який би вчинок ви не зробили, відповідати за нього доведеться тільки вам – його наслідки ні на кого звалити не вдасться.

Близнята

Начальство високо оцінить результати вашої роботи, виписавши вам премію або запропонувавши зайняти нову посаду: останнім часом ви справді ударно попрацювали, тому заохочення цілком заслужили.

Рак

У взаєминах із людьми, які вас оточують, керуйтеся відчуттям справедливості: у конфліктах потрібно ставати на бік того, кого дійсно ображають, навіть якщо людина вам несимпатична.

Лев

Не обдурюйте близьку людину, навіть якщо вам здаватиметься, що ви брешете з благородною метою: неправда дуже швидко виявиться, що може стати причиною серйозного розладу у стосунках.

Діва

Зірки рекомендують вам подбати про фізичну форму, яку представники знака останнім часом серйозно запустили: можна переходити на ЗОЖ – сідати на дієту та починати займатися спортом.

Терези

Намагайтеся не нехтувати можливостями, які подарують вам сьогодні зірки – вони виявляться переважно професійними властивостями, але й у особистому житті у вас, схоже, намічаються приємні зміни.

Скорпіон

Якщо ви давно мали намір поговорити з начальством про перехід на нову посаду або підвищення заробітної плати, яке ви без сумніву заслужили, ловіть момент: сьогодні воно задовольнить ваші прохання.

Стрілець

Для вас сьогодні — як у жоден інший день — важливо розставити пріоритети і чітко їх дотримуватися: найімовірніше, на першому місці повинні бути професійні інтереси, а побутові — на другому і навіть третьому.

Козоріг

Будь-які зустрічі, які ви заплануєте на цей день, виявляться надзвичайно вдалими – до того ж це стосується як ділових переговорів, так і романтичних побачень, які сміливо можна призначати на вечір.

Водолій

До отриманого від начальства завдання необхідно поставитися з максимальною увагою та старанністю: від того, як ви його виконаєте, безпосередньо залежатимуть ваші професійні перспективи.

Риби

Не запитуйте порад самі і не дослухайтеся до того, що буде говорити вам оточення за своєю ініціативою: керуйтеся власними міркуваннями – так ви зробите мінімум помилок.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: