date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time12.10.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 13 жовтня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 13 жовтня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

На роботі не рекомендується братися за нові проєкти, навіть якщо начальство буде на цьому наполягати — ліпше  зосередитися на рутинних справах, які теж не можна залишати без уваги.

Телець

Небажано брати на себе великий обсяг роботи — легко не розрахувати свої сили, дуже швидко втомитися і до того ж не виконати і половини із задуманого, ставши посміховиськом для колег.

Близнята

Не варто ділитися професійними планами з оточенням — серед них може виявитися людина, яка, скориставшись вашою ідеєю, раніше вас втілить її в життя.

Рак

Небажано хапатися за всі справи одразу — ліпше детально розписати їх за пунктами і методично виконувати протягом робочого дня, так вам вдасться виконати план, нічого не забувши.

Лев

Необхідно відмовитися від марнотратства: звичайно, не варто економити на найнеобхіднішому, але розумна економія в нинішній фінансовій ситуації вам точно не завадить.

Діва

Ухвалюючи важливе рішення, постарайтеся ретельно розрахувати всі фактори за і проти, а ще краще взагалі відмовитися від цього процесу — великий ризик зробити серйозну помилку.

Терези

Як не дивно, але сьогодні потрібно працювати якомога менше: все, що буде зроблено, згодом доведеться переробляти, і енергія виявиться витраченою даремно.

Скорпіон

Вирішивши з когось пожартувати, добре подумайте, чи не скривдите ви людину, яка ні в чому перед вами не виннна — за  найменшого сумніву ліпше відмовитися від вашого специфічного гумору.

Стрілець

Найгірше, що можна зробити цього дня, — це почати хизуватися своїми професійними успіхами: за іронією долі ви з великою часткою ймовірності тут же зганьбитеся.

Козоріг

Енергію цього дня необхідно витрачати тільки на роботу — від безпредметних розмов, перекурів і телефонних дзвінків краще відмовитися, вони будуть відволікати від важливих справ.

Водолій

Побачення, заплановане на цей день, ліпше скасувати: замість незабутніх відчуттів і приємних спогадів воно може принести серйозну сварку і довготривалий конфлікт.

Риби

Розмова з начальством, особливо якщо вона стосується підвищення заробітної плати, ліпше відкласти на кілька днів — сьогодні воно не готове до атракціону нечуваної щедрості.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: