date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time13.04.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 квітня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 квітня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Сьогодні необхідно буде проявити якість, за яку вас зазвичай лають, – вашу фірмове впертість, без неї ви не зможете наполягати на своєму, ні у професійному, ні в особистому плані.

Телець

Давши слабину і показавши оточенню, що можете – на шкоду собі –
робити за нього його роботу, ви зробите собі погану послугу: вами і надалі будуть користуватися у власних корисливих – інтересах.

Близнята

Намагайтеся нікого не обдурювати: збрехавши один раз, ви потрапите в яму, яка буде затягувати вас все глибше і глибше, не даючи вирватися з безперервного ланцюга фальшивих слів і обіцянок.

Рак

Не допускайте несправедливості щодо себе і близьких вам людей – зіткнувшись з такою ситуацією, негайно припиніть будь-які спроби упередженості і необ’єктивності.

Лев

Не варто витрачати енергію, відпущену вам в цей день, на з’ясування стосунків зі своїми домашніми, краще направити її на роботу – особливо, пов’язану з творчістю.

Діва

Піддавшись на умовляння інших людей – швидше за все, не найсумлінніших – і відмовившись від мети, до усвідомлення якої йшли довго і наполегливо, ви згодом про це пошкодуєте, але буде пізно.

Ваги

Висловлювати свою думку необхідно з максимальною повагою як до співрозмовника, так і до його точки зору, в іншому разі ризикуєте почути про себе багато неприємного.

Скорпіон

Дуже вдалий день, протягом якого можна проводити переговори, їх результатом може стати перехід на нову посаду або підписання важливого фінансового договору.

Стрілець

Гарний час для того, щоб розвивати свої численні таланти – зайнявшись тим, до чого вас давно тягнуло, цілком можливо, ви знайдете не хобі, а нову професію.

Козоріг

Будь-які професійні проблеми будуть вирішуватися легко і без напруженості, тому можна приурочити до цього дня найбільш складні й важкі завдання.

Водолій

Не варто займатися самооманою і видавати бажане за дійсне: тільки глянувши правді в очі, ви зможете визначити, як відповісти на обридле запитання.

Риби

Якщо за час віддаленої роботи ви показали начальству, що готові працювати в будь-яких, навіть найскладніших умовах, то цілком можете розраховувати на підвищення по службі.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: