date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time14.07.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 15 липня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 15 липня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Люди в цей день будуть схильні йти вам назустріч і допомагати в будь-яких ситуаціях – має сенс скористатися сприятливими обставинами, щоб розв’язати важливі питання.

Телець

Встигнути зробити все, що заплановано на цей день, можна тільки за умови найсуворішої дисципліни, яка не дозволяє відволікатися на другорядні питання і завдання.

Близнята

День, коли вам до снаги навіть найскладніші і важкорозв’язні справи, головне, як казав герой культового фільму, бачити мету, вірити в себе і не звертати увагу на перешкоди.

Рак

У будь-якій незрозумілій ситуації – професійній, так і особистій – варто запитати поради у людей тямущих, і обов’язково дослухатися до їхніх слів.

Лев

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій – починаючи від найнезначніших, у вигляді оплати комунальних рахунків, до серйозних, таких як відкриття банківських рахунків і депозитів.

Діва

Стаючи до реалізації нового проєкту, намагайтеся побудувати свою діяльність таким чином, щоб чітко відокремити робочий час від відпочинку, змішавши одне з іншим, ви навряд чи досягнете успіху.

Терези

Зірки наполегливо рекомендують звернути увагу на сон, який ви побачите вночі: можливо, він і не виявиться віщим, але відповідь на бентежливе для вас запитання цілком може дати.

Скорпіон

Складаючи план на найближчий час, намагайтеся прорахувати всі деталі і нюанси, інакше згодом будь-яка дрібниця може стати перепоною на шляху до заповітної мети.

Стрілець

Оскільки ви занадто довго зневажаєте своїм здоров’ям, настав час нарешті ним зайнятися – пройти обстеження, яке покаже, на що треба звернути увагу насамперед.

Козоріг

Можна – і треба – отримати приємні емоції – наприклад, відвідати музей, картинну галерею або послухати, хоча б вдома, гарну класичну музику – це заспокоїть і утихомирить вас.

Водолій

Вибираючи проєкт для реалізації, дослухайтеся тільки до свого внутрішнього голосу – такі поняття, як “модно” або “престижно”, не повинні впливати на ваше рішення.

Риби

Загострювані час від часу взаємини з коханою людиною – не привід для думок про розставання: труднощі у вашій парі тимчасові, а сварки бувають у всіх.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: