date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time16.01.2023

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 17 січня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 17 січня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

ОВНИ

17 січня Овнам слід бути обережними зі своїми висловлюваннями. Важливо буде не тільки те, що ви кажете, а й у якій компанії та де ви це робите.

ТЕЛЬЦІ

17 січня Тельцям доведеться поступитися своїми принципами. Якщо цього вівторка зможете наступити на горло власної пісні, незабаром вдасться виступити цілим оркестром.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки цього дня можуть мати багато нових турбот. Зірки радять вам розділити цю долю з вірними соратниками, інакше ризикуєте закопатися так, що відкопувати вас доведеться всім світом.

РАКИ

17 січня Ракам доведеться ґрунтовно підкоригувати свої плани, кажуть зірки. І попереджають: можливо доведеться перевернути все з ніг на голову.

ЛЕВИ

17 січня Леви матимуть шанс щось змінити в житті, причому кардинально. Зірки радять вам цього дня не боятися власних амбіцій.

ДІВИ

17 січня Дівам потрібно буде звернути увагу на оточуючих. Можливо, поруч із вами з’явився той, хто може змінити ваше життя, кажуть зірки. Залишилося зрозуміти, наскільки вам це потрібно.

ТЕРЕЗИ

17 січня Терезам стане в пригоді чийсь неупереджений погляд на те, що відбувається, кажуть зірки. І попереджають: якщо цього вівторка ви покладатиметеся виключно на свої відчуття, можете припуститися помилки.

СКОРПІОНИ

17 січня Скорпіони можуть зробити якийсь прорив, кажуть зірки. І радять вам стати раніше, знайти помічників поквапливіше і зайнятися найскладнішою справою.

СТРІЛЬЦІ

У Стрільців 17 січня може бути не все стабільно з нервовою системою. Тому зірки радять вам уникати провокаторів та “доброзичливців”.

КОЗЕРІГ

Козерогам може не вистачити рішучості цього дня, кажуть зірки. І попереджають: якщо пропустите момент, гірко будете шкодувати про це.

ВОДОЛІЇ

17 січня Водоліям потрібно буде зайнятися підбиттям підсумків. Можливо, невтішних. Зірки кажуть, цього вівторка вам потрібно підвищити градус самокритичності.

РИБИ

17 січня Риби повинні поставитися уважно до свого здоров’я. Зірки попереджають: підірвати його можна на рівному місці. Отже, зайвий раз не ризикуйте і не їжте в незнайомих місцях.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: