date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time16.09.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 17 вересня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 17 вересня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Вибираючи між роботою і сім’єю, намагайтеся, як мінімум, дотримуватися балансу: якщо такої можливості не випаде, сміливо віддавайте перевагу рідним людям — вони, на відміну від роботи, у вас одні.

Телець

Закрити всі питання встигнуть тільки ті представники знака, які зранку складуть детальний план дій і протягом дня будуть ретельно йому дотримуватися, не відволікаючись на другорядні питання.

Близнята

У цей день небажано спілкуватися з людьми, що викликають негативні емоції, — ліпше їх оминати, якщо, звичайно, ви не хочете втратити масу енергії даремно.

Рак

Сон, який присниться нинішньої вночі, з великою часткою ймовірності може виявитися пророчим, а ось що він буде пророкувати, ви зрозумієте, коли розшифруєте його.

Лев

Рідкісний будній день, коли роботою потрібно пожертвувати на користь відпочинку: чим ліпше вам вдасться відновити сили, тим більше професійних вершин вам вдасться підкорити в найближчому майбутньому.

Діва

Вирішуючи, до чого докласти зусиль, сміливо вибирайте творчі заняття — натхнення, яке ви відчуєте сьогодні, дозволить вам створити справжній витвір мистецтва.

Терези

Головна умова успіху цього дня — зберігати спокій в ситуаціях, які зазвичай викликають у вас хвилювання, і не проявляти упертість без особливої потреби.

Скорпіон

У професійному плані дня не обіцяє особливих досягнень, тому — якщо, звичайно, у вас буде така можливість, — ліпше присвятити його відпочинку або побутовим клопотам.

Стрілець

Стаючи до реалізації нового проєкту, головне — вірити в те, що все вдасться: думки про невдачу матеріалізують її, а це навряд чи входить у ваші плани на майбутнє.

Козоріг

Досягти успіху в професії зможуть тільки ті, хто вчасно прийде до розуміння необхідності додаткової освіти: сьогодні чудовий день для того, щоб записатися на курси або тренінги.

Водолій

Зірки рекомендують звертати увагу на слова людей, які вас оточують,  — як знайомих, так і сторонніх: в них може прозвучати важлива підказка для серйозної життєвої ситуації.

Риби

Необхідно відмовитися від будь-яких фінансових операцій — через несприятливий збіг обставин замість прибутку можна буде отримати збиток.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: