date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time17.06.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 18 червня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 18 червня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

В роботі та бізнесі справи будуть йти гладко, без затримок і ускладнень, варто скористатися сприятливим періодом, щоб вирішити серйозні питання, до яких досі не доходили руки.

Телець

День, коли не варто витрачати час на дрібні, незначні справи, можна – і треба – замахуватися на грандіозні проєкти, в цей час ви зможете рухатися вперед семимильними кроками.

Близнята

Під забороною будь-які хвилювання – це може негативно позначитися на стані здоров’я, тому необхідно максимально відключити емоції і не реагувати на можливі провокації.

Рак

Думаючи про хороше, звертайте увагу на думки, які приходять в голову – вони можуть стати цінною порадою, яка допоможе зрозуміти, як вчинити в складній життєвій або професійній ситуації.

Лев

Дуже важливо приділити час – якщо не весь день, то хоча б його половину – своїм друзям і близьким: спілкування з ними допоможе вам скинути тягар негативу, що накопичився і налаштуватися на щось хороше.

Діва

Рішення професійних питань краще відкласти на кілька днів, а час, що звільнився, присвятити відпочинку – наприклад, своєму хобі, яким ви давно не займалися.

Терези

Настав час розірвати стосунки з людьми, спілкування з якими нічого не дає ні розуму, ні серцю – можна не боятися, що ви в результаті можете залишитися на самоті: на місце друзів, які пішли, прийдуть нові.

Скорпіон

Не варто йти на поводі у своїх почуттів і емоцій – навіть якщо йдеться про особисті стосунки, ліпше проявити стриманість, в іншому разів вас можуть неправильно зрозуміти.

Стрілець

Зірки радять вам максимально дослухатися до своєї інтуїції: якщо у вас до якоїсь справи або поїздки не лежатиме душа, відмовтеся: користі від них все одно не буде.

Козоріг

Вибираючи між фізичною та інтелектуальною працею, зупиніться на останній: такий вже цей день, що всі предмети будуть буквально падати з рук, а от мізки почнуть працювати справно.

Водолій

Чим би ви не займалися, намагайтеся не перепрацьовувати: енергії вам відміряно небагато, а слабкість, яка може накрити в результаті, зробить неможливими навіть найпростіші дії.

Риби

Особливої уваги потребують літні родичі – якщо не буде можливості відвідати їх, хоча б поспілкуйтеся з ними через телефон – вони високо оцінять вашу ввічливість.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: