date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time23.07.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 24 липня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 24 липня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Рішення, якщо воно ухвалене, не варто піддавати сумнівам, навіть якщо на нього вас будуть підбивати люди, яким ви довіряєте: незважаючи ні на що, необхідно хилити  на своє.

Телець

День сприятливий для того, щоб налагодити взаємини з усіма, з ким ви за останній час встигли посваритися, – вони охоче підуть вам назустріч.

Близнята

Ухвалюючи важливі життєві рішення, необхідно не тільки дослухатися до власної інтуїції, але і порадитися з близькими людьми – вони поганого не порадять.

Рак

Думка про те, що деякий час тому ви вчинили неправильно, може досі мучити вас – життя обов’язково дасть вам можливість виправити ситуацію.

Лев

Невдоволення собою в усьому – від вчинків до зовнішнього вигляду – може серйозно зіпсувати настрій: в цей момент важливо згадати, що в ваших силах все виправити.

Діва

Творчі заняття – як професійні, так і аматорські – вдалими не будуть, тому ліпше замінити їх практичними справами, які не потребують креативу.

Терези

Ті, хто давно розмірковуєте над зміною роду діяльності, сьогодні можуть нарешті усвідомити, чим саме вони хочуть займатися – тепер залишиться тільки скласти план досягнення мети.

Скорпіон

Зустріч із першим коханням, яка з великою часткою ймовірності може статися у цей день, спроможна дати шанс на відновлення колишніх взаємин.

Стрілець

Хапаючись за всі справи одразу, ви гарантовано не встигнете практично нічого, тому необхідно скласти докладний план і ретельно його дотримуватися.

Козоріг

Великим буде бажання розслабитися і влаштувати собі вихідний, але зірки не радять вам цього робити – спочатку необхідно довести до логічного кінця всі розпочаті раніше справи.

Водолій

Дрібні професійні невдачі, можливі в цей час, не варто сприймати як катастрофу – кожен має право як на помилки, так і на їх  виправлення.

Риби

З назначеного професійного курсу можуть збити дрібні побутові негаразди – щоб не дати їм такої можливості, необхідно відкласти їхнє вирішення на вечір.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: