date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time24.02.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 25 лютого

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 25 лютого

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Головна проблема цього дня – агресія оточення, якої не вдасться уникнути навіть у власній родині. Єдиний спосіб не встрягти в конфлікт – не реагувати на ворожі випади.

Телець

Не варто допускати різких висловлювань на адресу оточення – як близького, так і не дуже, конфліктна ситуація може вийти з-під контролю і негативно позначитися на стосунках.

Близнюки

Сон, побачений вночі, відкриє очі на людину з близького оточення, яка намагається здаватися зовсім не такою, якою є насправді.

Рак

Даючи відсіч кривдникові, в жодному разі не можна ставати з ним на один рівень і допускати різкі і образливі вирази, про які ви потім можете пошкодувати.

Лев

Зауваження щодо роботи, які можна почути від своїх співробітників, швидше за все, будуть продиктовані банальною заздрістю, тому не варто приймати їх близько до серця.

Діва

Від сумних думок відверне фізичне навантаження – на дачі, де час готуватися до літа, або в будинку: після такої зарядки обов’язково покращиться навіть дуже поганий настрій.

Терези

Дуже важливо уникати фізичних навантажень, навіть якщо йдеться про господарські клопоти, сьогодні замість очікуваної користі – як для дому, так і для здоров’я – вони принесуть шкоду.

Скорпіон

День сприятливий для того, щоб приділити час своєму здоров’ю: сходити до лікаря, пройти обстеження – не варто чекати на захворювання, краще обійтися профілактикою.

Стрілець

Потрібно дозволити зайвим людям покинути ваше життя – нічого доброго не принесуть, тим більше що їхнє місце недовго залишиться порожнім – його займуть нові, справжні, друзі.

Козеріг

Енергію, яка так і підштовхує до сварок і конфліктів, рекомендується направити в мирне русло – найкраще завантажити себе роботою, як кажуть, по самі вуха.

Водолій

Хороший день для підписання важливих контрактів, головне, перш ніж завізувати документ, уважно його вивчити – в іншому разі в нього може вкрастися прикра помилка.

Риби

Активну професійну діяльність краще замінити плануванням своїх дій на найближче майбутнє – вдасться спланувати щиру і правильну мету.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: