date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time26.02.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 27 лютого

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 27 лютого

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Будь-які сумніви не матимуть хоч скільки-небудь вагомих підстав, тому за першої ж їхньої появи треба негайно і рішуче гнати їх геть.

Телець

Гарний час для того, щоб налагодити стосунки з рідними або близькими людьми, зіпсовані внаслідок прикрої сварки деякий час назад.

Близнюки

День підходить для спілкування на всіх рівнях: можна проводити переговори з партнерами, відвідувати корпоративні вечірки та призначати романтичні побачення.

Рак

Не можна допускати різких слів, дій і навіть думок на адресу інших людей, оскільки вони негативно позначаться не на тих, на кого вони спрямовані, а на мовцеві, тобто на вас.

Лев

Потрапивши в халепу, не варто поспішати з пошуками винних зовні – необхідно зусиллям волі змусити себе визнати свою помилку, а потім подумати про те, як її виправити.

Діва

Цього дня не рекомендується ризикувати – внаслідок необачного вчинку, швидше за все, не тільки не вдасться отримати бажане, але й імовірна втрата того, що вже вважається власністю.

Терези

Час сприятливий для вибору життєвого шляху, до того ж стосується це не тільки “юнаків у життєвих блуканнях”, але й людей іншого віку, які опинилися на життєвому роздоріжжі.

Скорпіон

Раптово з’явиться людина з минулого, нагадає приємні моменти та одночасно дасть можливість із задоволенням провести день сьогоднішній.

Стрілець

День з повним правом можна назвати “батьківським” – його рекомендується провести зі своїми літніми родичами або, якщо таких, на жаль, вже немає, у колі своєї сім’ї.

Козеріг

Час можна цілком і повністю присвятити роботі: справи будуть йти легко, як по маслу, наміри вдаватимуться, а задумки втілюватимуться в життя, головне – не квапитися і не метушитися.

Водолій

Дрібні неприємності, які можливі цього часу, не варто приймати близько до серця – вони жодним чином не вплинуть ані на професійні успіхи, ані на гармонію в особистому житті.

Риби

День, коли рекомендується повертати борги: якщо немає можливості розплатитися повністю, потрібно віддати хоча б невелику частину того, що заборгували.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: