date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time27.02.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 28 лютого

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 28 лютого

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Рекомендується повернутися до справ, відкладених в довгу скринтку: цього часу нарешті складуться сприятливі умови для їхнього вдалого втілення в життя.

Телець

Спілкуючись з оточенням, важливо відрізняти впертість від упертості, а наполегливість від відвертого хамства, у противному разі йому може, м’яко кажучи, це не сподобатися.

Близнюки

Ймовірна зустріч з людиною, яка, збігається з вами практично за всіма “показниками” та стане другом на все життя – головне, намагайтеся її не впустити.

Рак

“Пропозиція, від якої не можна відмовитися” надійде від фірми-конкурента: можливо, нової посади з відповідною високою заробітною платою.

Лев

Ударно попрацювавши в першій половині дня, другу можна – і треба! – присвятити відпочинку: зустрітися з подругами, сходити в гості до родичів або просто повалятися на дивані.

Діва

Не рекомендується нічого давати чужим людям – ані грошей в борг, ані склянку солі,-  це може призвести до руйнування енергетичного захисту організму.

Терези

Поради оточення, якщо воно вирішить їх дати, можна вислуховувати, але дотримуватись них зовсім не обов’язково – найкращим порадником цього дня стане власна інтуїція.

Скорпіон

Удачу, яка буде супроводжувати цього часу як у професійній сфері, так і в особистому житті, необхідно хапати за “хвіст”, такі щасливі моменти трапляються рідко.

Стрілець

Накопичена за останній час втома потребує відпочинку, з цією метою краще всього вирушити на природу: свіже повітря і активні рухи зіграють доброчинну роль.

Козеріг

Успішними обіцяють бути будь-які фінансові операції – можна підписувати важливі договори, укладати серйозні угоди і платити за комунальні послуги.

Водолій

Тим, хто давно розмірковує про новий перспективний проєкт, варто саме цього дня запропонувати його на розсуд безпосереднього начальства – швидше за все, воно підтримає ініціативу.

Риби

Зустріч зі старим знайомим – однокласником або однокурсником – відбудеться не просто так, вона буде мати важливе значення, а яке саме, стане зрозумілим пізніше.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: