date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time29.04.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 30 квітня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 30 квітня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Потужний позитивний результат дасть очищення організму: заняття йогою, продукти детокс і фіточаї дозволять почуватися набагато ліпше як на фізичному, так і на ментальному рівні.

Телець

Не уподібнюйтеся слону в посудній крамниці, через свою неповороткість, трощить все навколо – насамперед стосунки з близькими людьми, які можуть вже і не відновитися.

Близнята

Дратівливість, яку ви будете відчувати в цей день, – явище тимчасове, зумовлене положенням зірок і планет, тому її потрібно просто перетерпіти – вже завтра вам стане легше.

Рак

День, коли потрібно сидіти тихо, не вживаючи ніяких дій і ні з ким не спілкуючись – як миша під віником: привертаючи до себе увагу Всесвіту, ризикуєте накликати на свою голову неприємності.

Лев

Не варто брати на себе занадто багато, намагаючись виконати як свою, так і чужу роботу: подяки за працю ви все одно не дочекаєтеся, а надірватися можете цілком.

Діва

Внутрішня тривожність, яку ви будете відчувати з самого ранку, підштовхне вас до того, щоб зірвати зло на тих, хто перебуває  поруч: тим, хто це зробить, згодом буде соромно.

Терези

Не лізьте в чужу сварку, навіть якщо обидві її сторони будуть просити вас про це – рефері з вас сьогодні ніякий, тому ви легко можете нажити собі ворогів в особі всіх фігурантів скандалу.

Скорпіон

Найліпший спосіб впоратися з агресією – причому як своєю, так і чужою – завантажити себе по вуха роботою – щоб не було й хвилини, яку можна було б присвятити з’ясуванню стосунків.

Стрілець

Головне в цей день – діяти, незважаючи ні на що: щоб друзі або близькі не відволікали вас порожніми розмовами, вжийте  заходів – закрийтеся в кімнаті і вимкніть телефон і чати.

Козоріг

Найдієвіший спосіб відволіктися від поганих думок – домашня робота: миття підлоги, вікон та дзеркал, навіть якщо вони у вас ідеально чисті, найпозитивнішим чином позначиться на настрої.

Водолій

На вас чекають непередбачувані події, до яких неможливо підготуватися: єдиний вихід із ситуації – не нервувати заздалегідь і вирішувати проблеми у міру їхнього виникнення.

Риби

Розбираючи події, що передували нинішній ситуації, і свою роль в них, не переборщіть з самокритикою – користі від того, що ви візьмете всю провину на себе, точно не буде.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: