date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time4.05.2021

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 5 травня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 5 травня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

До великого грошового надходження, яке можливе в цей день, рекомендується поставитися вкрай відповідально – значну його частину необхідно відкласти на непередбачені витрати.

Телець

Можна – і треба! – закладати позитивну програму на найближче майбутнє: скористайтеся сприятливими обставинами, щоб поліпшити свою життєву ситуацію.

Близнята

Чим більше добра ви в цей день зробите оточенню, тим швидше воно повернеться до вас в збільшеному обсязі, так що не стримуйте свої благі пориви.

Рак

Єдиний спосіб пережити непростий для вас день у гаразді – від самого ранку налаштовуватися на хороше, це той випадок, коли позитивне мислення дасть реальні результати.

Лев

У цей день можна починати ремонт: звичайно, до рішучих дій під час карантину вам стати не вдасться, але складати кошторис і вибирати матеріали в інтернет-магазині вам ніхто не заборонить.

Діва

Ухваливши важливе рішення, над яким ви давно розмірковували, намагайтеся не відкладати дії з його реалізації в довгу скриньку, інакше призначена для цього енергія буде витрачена даремно.

Терези

Шанс значно поліпшити своє фінансове становище, який випаде в цей день, в жодному разі не можна втрачати – в найближчому осяжному майбутньому навряд чи це повториться.

Скорпіон

День не підходить для роздумів, філософствування і розгойдування, зате це ідеальний час для активних і рішучих дій – тим, хто не буде лінуватися, вдасться багато чого встигнути.

Стрілець

Змінити своє життя на краще зможуть тільки ті, хто готовий довго і наполегливо працювати, – з неба на голову жодні блага в цей час не впадуть, не варто навіть мріяти про це.

Козоріг

Настав час повернутися до справ, які деякий час тому ви відклали через безперспективність – тепер ви подивитеся на них під іншим кутом зору.

Водолій

Карантин рано чи пізно закінчиться, а зовнішній вигляд, який не відповідає всім вимогам, залишиться: саме час попрацювати над своїм іміджем, хай поки і у віртуальному просторі.

Риби

Навіть найбільш нетривала і незначна розмова з кимось із друзів або знайомих може розкрити очі як на саму людину, так і на її до вас справжнє ставлення.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: