date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time5.03.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 6 березня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 6 березня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Не варто братися за новий проєкт, яким би привабливим він не здавався, краще довести до розуму справи, які “зависли” і ніяк не хочуть рухатися вперед.

Телець

Спогади, навіть найприємніші, жодним чином не повинні гальмувати просування вперед, тому ліпше відмовитися від смакування деталей минулих подій.

Близнюки

Зустрічі з коханими і друзями ліпше відкласти – цього дня можливі конфлікти, як кажуть, на рівному місці, що не найкращим чином позначиться на стосунках.

Рак

Приємний сюрприз може піднести начальство, підвищивши вам зарплату або виписавши несподівану премію – не думайте відмовлятися від винагороди, ви її заслужили.

Лев

Не можна йти на поводі у поганого настрою і розкисати – перебуваючи в непрацездатному стані, можна утратити чудові професійні шанси.

Діва

Події цього дня покажуть, чи правильною життєвою дорогою ви йдете: будь-які, навіть дрібні – неприємності дадуть зрозуміти, що десь ви звернули не туди, а значить, треба виправляти становище.

Терези

Цього дня небажано вплутуватися в суперечку і вже тим більше схиляти когось до своєї точки зору – тільки даремно втратите час, спілкуючись з людьми, що категорично не приймають чужі доводи.

Скорпіон

Ваші спогади, на відміну від інших, можуть виявитися не найприємнішими, тому не варто на них зосереджуватися – ліпше гнати від себе негативні думки.

Стрілець

Спілкування з колись коханою людиною допоможуть розставити крапки над “і” в незавершених стосунках і піти далі без морального вантажу на плечах.

Козеріг

Ідеальний день для творчості: навіть якщо ваша професія не пов’язана з креативом, знайдіть спосіб створити якийсь твір мистецтва – намалюйте, зв’яжіть або вишийте його.

Водолій

Справа, якою ви спробуєте зайнятися просто так, від нема чого робити, з часом може стати вашою основною професією, яка буде не тільки приносити задоволення, але й годуватиме вас.

Риби

Тим, хто давно розмірковує про зміну місця роботи, варто звернути увагу на пропозицію, яка спочатку здасться не найпривабливішою, але, можливо, саме це ви й шукаєте.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: