date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time5.07.2021

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 6 липня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 6 липня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Спілкування з начальством – особливо якщо воно торкнеться фінансових питань зірки рекомендують перенести на інший час: позитивних результатів воно все одно не дасть, навпаки, може зіпсувати всю справу.

Телець

У Тельців сили будуть під кінець, тому витрачати їх рекомендовано вкрай ощадливо: в іншому випадку, їх не вистачить навіть на першочергові справи, не кажучи вже про другорядні завдання.

Близнюки

Незважаючи на тотальну професійну зайнятість, зірки радять Близнюкам знайти час і для домашніх справ: навести порядок у квартирі, освіжити текстиль, приготувати обід на кілька днів.

Рак

Ракам краще дотримуватися помірності в усьому – від роботи до особистого життя: надмірна активність у будь-якій сфері може стати причиною погіршення самопочуття і навіть стати причиною нервового зриву.

Лев

Мудрість про те, що слово – не горобець, Леви можуть зрозуміти на власному досвіді: щоб не постраждати від власної балакучості, краще тримати язик за зубами і не говорити зайвого.

Діва

Зірки говорять, що день не підходить для прийняття серйозних рішень: правильно прорахувати всі доводи за і проти не вдасться, тому занадто велика ймовірність помилкових дій.

Терези

Спілкування з коханою людиною краще звести до мінімуму: односкладовими пропозиціями, звичайно, розмовляти не варто, але і заводити тривалі бесіди теж – вони загрожують серйозними сварками.

Скорпіон

Спілкуючись з близькими людьми, зірки рекомендують пам’ятати, що, незважаючи на вік, всі мають право на свою думку в будь-якому питанні, яким би сучасним воно вам не здавалося.

Стрілець

У вирішенні важливих питань зірки рекомендують Стрільцям уникати поспіху: під його впливом можна наробити масу помилок, на виправлення яких згодом піде багато часу і сил.

Козеріг

Тринькання, до якого ви, всупереч своїй натурі, сьогодні будете схильні, як обіцяють зірки, може неабияк спустошити ваш гаманець, про що ви згодом можете дуже сильно шкодувати.

Водолій

Професійного успіху в цей день доб’ється тільки той, хто зможе чергувати режим праці і відпочинку: сили потрібно не тільки витрачати, а й відновлювати, інакше вони швидко вичерпаються.

Риби

Зірки радять не поспішати демонструвати свою професійну перевагу начальству та особливо колегам – останні можуть виявитися особливо злопам’ятними і не пробачать приниження.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: