date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time5.05.2021

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 6 травня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 6 травня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

На зраду людини, яку ви вважали своїм другом, бажано подивитися з філософської точки зору, а заодно порадіти тому, що ви дізналися про це зараз, а не пізніше.

Телець

Не йдіть на поводі емоцій, які диктують вам нестриманість і запальність у поведінці – мине зовсім небагато часу, і ви можете про це пошкодувати.

Близнята

Ви і в більш прості дні з працею визначаєтеся з тим, чого хочете від життя, а вже в цей час і поготів не зможете ухвалити рішення, так що ліпше провести його в спокої, без метань з боку в бік.

Рак

Не варто наполягати на своєму, навіть якщо об’єктивно ви матимете рацію: можливо, вам вдасться взяти гору у суперечці, але ваші опоненти ніколи вам цього не пробачать.

Лев

Ігноруйте провокації з боку недоброзичливців: швидше за все, вони будуть домагатися вашої емоційної реакції, тому не варто давати їм привід для задоволеності собою.

Діва

В цей день вам вдасться бути наочним прикладом того, як все встигати і при цьому залишатися в доброзичливому настрої, ні на кого не нападаючи і нікого ні в чому не звинувачуючи.

Терези

Конфлікт, який розгорівся в цей день, швидше за все, буде тривалим, а тих, хто має рацію, не буде – тільки винні, так що добре подумайте, перш ніж сваритися з близькою людиною.

Скорпіон

У цей день не варто слухати поради оточення – навіть найближчих вам людей: вони будуть продиктовані добрими намірами, але, як вчинити в такій ситуації, потрібно вирішувати вам.

Стрілець

Не найліпший день для серйозних професійних справ, тому краще зайнятися дріб’язком – там, у всякому разі, дуже важко буде припуститися прикрої помилки.

Козоріг

Не варто спокушатися ризикованими підприємствами, оскільки замість прибутку вони можуть принести збиток, а такий розвиток подій точно не входить у ваші фінансові плани.

Водолій

Необхідно бути максимально уважними до будь-якої інформації, яка буде надходити до вас в цей час – найближчим часом вона може виявитися вельми до речі.

Риби

Не варто ухвалювати серйозні фінансові рішення і підписувати важливі документи – навіть невелика неточність може призвести до серйозних наслідків.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: