date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time6.04.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 7 квітня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 7 квітня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен

Відволікаючись на дрібниці, які можуть здатися серйозними і важливими, легко втратити активний робочий темп і в результаті не зробити і половину запланованого на цей день.

Телець

Конфлікти і сварки з близькими людьми можуть легко виникнути на ґрунті алкоголю, тому вживати його в цей день, втім, як і завжди – треба в міру.

Близнята

Властива вам неоднозначність і двоїстість цього разу дасть про себе знати, як ніколи: щоб суперечливі емоції не розривали на частини, необхідно щосили тримати себе в руках.

Рак

Найголовніше, що важливо зробити в цей день, – це не впасти в депресію, і для цієї мети всі засоби гарні, але ліпше всього – спілкування з людьми, які піднімуть настрій.

Лев

Велика ймовірність стати жертвою шахраїв, тому не варто укладати фінансові угоди – ліпше перенести їх на інший день і підібрати для цієї мети інших партнерів.

Діва

Не рекомендується обговорювати свої справи зі сторонніми – серед них може трапитися людина з негативною енергетикою, а таке поняття, як пристріт, поки ще ніхто не скасовував.

Ваги

Через ймовірність серйозного конфлікту необхідно обмежити спілкування з близькими людьми: навіть якщо ви живете в одному будинку, в цей день дистанцюйтесь від них у своїй кімнаті.

Скорпіон

Не варто ставати до реалізації трудомістких проєктів – на них може елементарно не вистачити сил, тому ліпше зробити кілька невеликих справ – ефект виявиться рівноцінним.

Стрілець

Не дозволяйте нікому зіпсувати собі настрій – не приймайте близько до серця слова негативно налаштованих стосовно вас людей: зрештою, яка різниця, що вони про вас думають?

Козоріг

У разі загострення хронічних недуг необхідно одразу ж звернутися до лікаря і чітко дотримуватися всім його приписів, в іншому разі наслідки можуть виявитися непередбачуваними.

Водолій

Найкращим співрозмовником для себе в цей час станете ви самі – тільки ви самі зможете відповісти на життєво важливі запитання, оточення зробити це буде не в змозі.

Риби

Важливо ретельно продумувати кожне своє слово – великий ризик наговорити зайвого і таким чином зіпсувати стосунки з кимось із близьких людей, налагодити які буде непросто.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: