date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time7.04.2020

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 8 квітня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 8 квітня

Астрологи розповіли, хто сьогодні почує неприємну правду, а на кого чекає несподівана звістка.

Овен
Якщо з’явиться хоча б мінімальна можливість помиритися з другом, з яким вас посварило прикре непорозуміння, зробіть це: він переймається через те, що сталося, не менше вас.

Телець
Стосунки з оточенням уподібняться до зеркала: добро, як і зло, зроблене іншій людині, блискавично повернеться відповідним бумерангом.

Близнята
Необхідність дотримуватися емоційної рівноваги буде продиктована життєвими реаліями, доводячи себе до істерики, ви зробите зло самим собі і тільки потім тим, хто вас образив.

Рак
Найкращий спосіб знайти внутрішню гармонію і підняти собі настрій – провести генеральне прибирання в будинку: чим ретельніше ви протрете всі поверхні, тим легше стане на душі.

Лев
Незважаючи на карантинний режим вам – зрозуміло, онлайн – вдасться познайомитися з людиною, який згодом зіграє важливу роль у вашій професійній кар’єрі.

Діва
Важливе рішення – чи то професійне, чи то особисте – краще перенести на інший день, сьогодні вам все одно не вдасться визначити, що буде правильним, а що – ні.

Терези
Не дозволяйте друзям і близьким відволікати вас від роботи – щоб запланована на день норма не постраждала, відкладіть телефонні розмови та листування в месенджері на другу половину дня.

Скорпіон
Ідеальний день для того, щоб закреслити минуле і почати все з чистого аркуша – головне, рішуче відмовитися від своїх помилок і помилок, щоб вони не тягнули вас назад.

Стрілець
У першій половині дня бажано утриматися від спілкування навіть з найближчими людьми – оскільки взаємне нерозуміння буде зашкалювати, нічого доброго воно не принесе.

Козоріг
За професійні справи у цей день не варто і братися – сенсу від них все одно не буде, ліпше впорядкувати простір навколо себе: навести лад на робочому столі, прибрати квартиру.

Водолій
День, коли важливо дослухатися до внутрішнього голосу: він не тільки дасть правильну відповідь на всі запитання, але і допоможе визначитися з життєвою стратегією на найближчий час.

Риби
Хороший день для того, щоб віддати борги або поділитися з іншими тим, що у вас в надлишку, – наприклад, фруктами, свіжоспеченими пиріжками або просто хорошим настроєм.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: