date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time5.05.2023

Грошове дерево – джерело ліків

Грошове дерево – джерело ліків

З’явилася товстянка в Африці і має безліч різновидів. Однією з найпопулярніших є такий вид рослини, як «грошове дерево». Воно повсюдно мешкає на підвіконнях наших квартир і саме з цієї причини ми вирішили розповісти про властивості цієї рослини!

Відноситься до сукулентів, має одерев’янілий стовбур з м’ясистим листям. Коли рослина цвіте, від квіток виходить дуже м’який і приємний аромат. Багато хто цікавиться, коли ж товстянкау них зацвіте? Пояснюємо. Квітка починає своє цвітіння тільки через 5 – 10 років.

У листі «грошового дерева» міститься велика кількість миш’яку, тому ні в якому разі не зловживайте їх внутрішніми прийомами. Якщо відбувається передозування, то у людини може виникнути блювота і повне порушення свідомості.

Товстянка – енергетичний вампір, але вампір в хорошому сенсі цього слова. Вона дуже сильно реагує на здоров’я людей, що проживає з нею в одному приміщенні: людина хворіє – листя «грошового дерева» починають скручуватися і опадають. Дерево втягує в себе всю негативну енергію, що надходить ззовні.

Хотілося б розповісти Вам про лікування грошовим деревом, яке за своєю лікувальною силою не поступається навіть алое!

Лікувальні властивості

При порізі

Властивості грошового дерева великі, тому за допомогою рослини можна вилікувати велику кількість хвороб. Для лікування порізів, візьміть пару листочків товстянки і подрібніть їх, отриману суміш кладемо тонким шаром на марлю і прикладаємо на місце ураження. Такі пов’язки слід міняти кожні 4 години.

Від герпесу

Для того, щоб позбутися від надокучливого герпесу, потрібно видавити сік з листя лікувального грошового дерева. Таким соком змащуємо місце з герпесом кожні пів години або просто мокаємо в сік ватку і прикладаємо її на герпес.

Товстянка при ангіні

Вам буде потрібно близько 10 листя рослини 200 мл холодної води. З листочків потрібно вичавити максимальну кількість соку і розбавити з рідиною. Після виконаних операцій полощемо горло 3 – 5 разів на день.

Запалення нирок

Щоб вилікувати запалення нирок, Вам потрібно буде близько 5 листочків рослини і 200 мл води. З листя вичавлюємо сік і змішуємо з рідиною. Настоюємо розчин близько 1 годину. Після цього проціджуємо.

Приймати потрібно 3 рази в день по 1 ст. ложці за 15 хвилин до їжі.

Лікування артриту

Вам буде потрібно 15 листків «грошового дерева», з яких вичавлюємо весь сік. Цим соком потрібно змащувати всі уражені суглоби перед сном. Як бачите, користь грошового дерева дуже велика. Завдяки його лікувальним властивостям, можна зовсім не користуватися ліками, а створювати їх своїми руками. У будь-якому випадку, слід дотримуватися дозування і радитися з лікарем.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: