date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time1.04.2019

Купити бойлер або колонку в Луцьку: як обрати водонагрівач

Купити бойлер або колонку в Луцьку: як обрати водонагрівач

Разом із прогресом у наше життя все більше і більше входить комфорт. Звичайно, що необхідність гріти воду, для того, щоб прийняти ванну, вже відійшла в минуле, бо є постачання гарячої води. Але, на жаль, інколи буває так, що трапляються, з певних причин, порушення цих процесів. Також, наприклад у сільській місцевості, про свій комфорт, у вигляді гарячої води, необхідно думати самотужки.

Найбільш правильним рішенням буде купити прилад, який грітиме воду.

Водонагрівачі бувають:

  • газові колонки;
  • бойлери.

Газові колонки — прилад, функціональні переваги якого перевірені роками. Принцип його дії досить простий: вода, потрапляючи у теплообмінник із міді, нагрівається теплом (до речі, дуже швидко), яке отримується від спалювання природного газу. Колонка є зручною у повсякденному використанні, аде інколи не доступно тем де немає газу.

Водонагрівачі, які працюють від електрики поділяються на накопичувальні та проточні. Проточні дозволяють не хвилюватися про кількість води взагалі, тепла вода буде завжди.

Який бойлер краще обрати

Бойлери належать до накопичувальних водонагрівачів. Ці пристрої можуть працювати, як від газу, так і від електрики. Розглянемо переваги та недоліки першого та другого варіанту.

Для встановлення будь-якого газового приладу, звичайно, потрібен газопровід у будинку. Також необхідно забезпечити гарну вентиляцію. Встановлювати цей прилад має виключно спеціаліст. А перед цим, необхідно не тільки купити обладнання, а й зібрати пакет документів та отримати дозвіл на встановлення.

Бойлери електричні легко встановити самотужки. Вони більш безпечні, оскільки зовні не нагріваються. Також не потрібно отримувати жодного дозволу для їх монтажу та використання. Проте газові прилади гріють воду швидше та у більших об’ємах.

Вибір залежить виключно від вас. Проте, ви можете бути певні, що у будь-якому разі, при купівлі водонагрівача ви більше не залишитеся без гарячої води.

Пропонуємо переглянути підприємства

Фірмовий магазин “А-ГЛОБАЛ”

Фірмовий магазин “А-ГЛОБАЛ”

Співпраця з нами — це швидко, надійно і якісно! В особі директора Олександра Козлова Ви знайдете гідного і надійного партнера.

Газове обладнання, опалення – “ГАЗ-ТАК”

Газове обладнання, опалення – “ГАЗ-ТАК”

Магазин «ГАЗ-ТАК» спеціалізується на продажі газового обладнання та систем опалення

ПП Твердий – Буріння свердловин

ПП Твердий – Буріння свердловин

Ми подаруємо вам воду та комфорт! Звертайтеся, не пошкодуєте...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: