date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time9.07.2019

“Нам дуже шкода”: ПриватБанк терміново звернувся до українців через шахраїв, благають бути уважними

“Нам дуже шкода”: ПриватБанк терміново звернувся до українців через шахраїв, благають бути уважними

Державний банк ПриватБанк знову опинився в центрі скандалу. На цей раз фінансові шахраї обманювали українців за допомогою мобільної онлайн програми “Приват24”.

Про це стало відомо в неділю, 24 березня завдяки відгуку однієї з клієнток банку на сайті Мінфін.

“В олх замовляла речі, взяли передоплату і до побачення. Пишу в приват, а там тільки руками розводять. Не можуть чи що заблокувати шахрая?”, – клієнтка скаржиться ПриватБанку Юлія.

Фахівці служби підтримки висловили жаль, що з Юлією сталася така ситуація і розповіли, що потрібно робити клієнтам банку в разі шахрайства інших осіб з використанням банківських інструментів.

“Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які скоюють протиправні дії щодо клієнтів банку”, – відповіли в службу підтримки банку.

При цьому в ПриватБанку зазначили, що вони обмежені у своїх можливостях і не можуть допомогти клієнтці повернути втрачені гроші. Вони пояснили, що у випадку шахрайства банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, оскільки стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є сама клієнтка банку.

“Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися в правоохоронні органи”, – резюмували в банку.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: