date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time1.08.2023

Умивальник для ванної: як поєднати комфорт і стиль

Умивальник для ванної: як поєднати комфорт і стиль

Незважаючи на доступність різної інформації про сантехнічні вироби, велику кількість відгуків і реклами, складно зробити правильний вибір через різноманітний асортимент товарів. Всі моделі гарні, стильні, лаконічні та практичні. Хорошою ідеєю буде спочатку зробити детальний аналіз каталогу за розмірами і необхідними технічними параметрами, після чого показати кілька товарів своїм рідним і обговорити з ними візуальні особливості.

В інтернет-магазині Colombo кожен покупець зможе купити умивальник у ванну, який би відповідав всім необхідним вимогам функціоналу та стилістики інтер’єру. А якщо у вас планується серйозний ремонт, то на цьому ж сайті можна замовити якісний унітаз, ванну або біде, а також доповнити їх різними приємними аксесуарами для більшого комфорту. Щоб було легше орієнтуватися у великому асортименті моделей і модифікацій, пропонуємо вашій увазі кілька простих правил.

П’ять орієнтирів правильного вибору умивальника для ванної

Коли підготовчі роботи по здійсненню ремонту у ванній кімнаті закінчилися і настав час розміщувати сантехніку відповідно до наміченого плану, важливо правильно її вибрати. В першу чергу орієнтуємося на параметри умивальника для ванної:

  • розмір умивальника повинен відповідати площі ванної кімнати. Кожен виробник має в своєму каталозі стандартизовані моделі, а також великі – для великих габаритів приміщення і маленькі – для міні-кімнат;
  • пам’ятаємо про ергономіку – висота монтажу умивальника 80-85 см від рівня підлоги;
  • визначаємося з типом виробу – тюльпан, підвісна або ж вбудована модель;
  • матеріал – іноді хочеться чогось оригінального і звичайні фаянсові і порцелянові умивальники вже не привертають увагу. В такому випадку є інші варіанти – метал, скло, штучний камінь або кераміка;
  • ціна – один з головних чинників вибору нашого часу. Однак практично кожен виробник має бюджетні і преміум лінійки товарів, щоб покупці з різним фінансовим станом могли оточити себе комфортом і чистотою.

Дотримання даних параметрів допоможе істотно знизити кількість моделей в каталозі, що дозволить простіше визначитися з вибором.

Який тип умивальника для ванної підходить саме вам

Незважаючи на різноманітність представлених моделей умивальників для ванної, всі вони діляться на кілька основних видів. Пропонуємо ознайомитися з ними детальніше. Консольні вироби можуть розміщуватися на будь-якій необхідній висоті. Це звільняє місце під раковиною, і робить дизайн ванної кімнати сучасним. Може стати відмінним рішенням для невеликих приміщень. Важливо тільки звернути увагу на надійність стіни, адже виріб кріпиться на металеві кронштейни, на кшталт підвісного унітазу.

Умивальник тюльпан, це класичний варіант сантехніки, яка легко монтується і коштує недорого. Всі комунікації заховані в колоні, ось тільки навряд чи у вас вийде щось розмістити під чашею.

Вбудований тип, це універсальний варіант з різноманіттям чаш і стільниць. Вважається найпопулярнішим варіантом умивальника для ванної у великому приміщенні. Вони стають доповнюючим елементом дизайнерського рішення, підкорюють своїм функціоналом і комфортом використання.

Є й інші, менш популярні моделі, наприклад, накладні, але такі рішення вимагають особливого підходу, адже візуально мають відповідати інтер’єру.

Комплектація умивальника для ванни і приємні дрібниці інтер’єру

Умивальник кожного типу потребує ряду додаткових елементів. І перш, ніж приступати до монтажу виробу, необхідно підготувати всі відсутні елементи. Наприклад, сифони, крани, труби, інструменти, ганчірки та інші деталі. У деяких комплектаціях сантехнічних виробів є набори основних елементів, але це трапляється далеко не завжди. Тому уважно ознайомтеся з тим, що купуєте.

Якщо ви купуєте умивальник типу тюльпан, то його ніжка практично завжди іде разом з чашею, але якщо з часом вам захочеться поміняти якусь частину, то важливо пам’ятати колір і матеріал. Сифон часто теж йде в наборі, оскільки не завжди чаші мають універсальні комунікації. Крім цього, раковина зазвичай має елемент зливу-переливу, що теж дуже корисно.

У спеціальних дизайнерських рішеннях, умивальник для ванної може мати в комплектації навіть дзеркала, полички і тримачі для рушників, з метою того, щоб покупець не переживав за єдину стилістику приміщення, так як тут важливим є питання деталей.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: