date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time24.03.2022

Війна України з Росією: нардеп назвав вкрай важливі дії українців для перемоги

Війна України з Росією: нардеп назвав вкрай важливі дії українців для перемоги

Для приближення перемоги України у війні з Російською Федерацією вкрай важливо, щоб люди, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, повідомляли про будь-які переміщення підрозділів окупантів та їх ворожої техніки.

В першу чергу під час війни з РФ українцям необхідно підтримувати власну армію, щоб вона знищувала якомога більше супротивників, пише nv.ua, посилаючись на слова нардепа та члена комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони Сергія Рахманіна.

“…вкрай важливо, щоб люди, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, повідомляли про будь-які переміщення військової техніки і підрозділів ворожої армій, для того, щоб полегшувати роботу нашім розвідникам, артилеристам і авіаторам, які будуть знищувати відповідні колони”, – зазначив політик.

За його словами, також дуже важливо, щоб всі, хто може працювати, це робили.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Зеленський сказав, як українці за кордоном можуть допомогти у війні з Росією

“…всі, хто може працювати, мають працювати. Всі, хто може сплачувати податки, мають сплачувати податки. Всі, хто може сплачувати за комірне, мають сплачувати за комірне. Зараз критично важливо, щоб українська економіка працювала… І ті, хто зараз працює, нехай не мучаться докорами сумління – вони виконують свій обов’язок так само вправно, як і ті, хто зі зброєю в руках…”, – зазначив народний обранець.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: