date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time17.05.2019

Влітку на українських водіїв чекає оновлення ПДР: їздити будемо вночі

Влітку на українських водіїв чекає оновлення ПДР: їздити будемо вночі

Вже з 1 червня в Україні вводяться сезонні обмеження на пересування великовантажного транспорту по більшості автомобільних доріг загального користування. Пише “Знай”.

Зокрема, відзначається, що у денний час доби за температури повітря вище +28 градусів, будуть введенні обмеження і повна заборона на пересування по дорогах загального значення транспорту фактична вага, якого складатиме більше 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн.

При цьому обмеження не буде поширюватись на транспорт, який перевозить небезпечні речовини, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Також у відомстві розповіли, що для тимчасових стоянок буде обладнано понад 900 майданчиків.

“Для тимчасової стоянки транспортних засобів використовуються більше 900 майданчиків в смугах відводу доріг і біля об’єктів дорожнього сервісу”, – йдеться в повідомленні.

Крім того державна компанія звернулась до українців з проханням виконувати вказані норми.

Укравтодор
Укравтодор

“Укравтодор” просить користувачів доріг і перевізників з розумінням поставитися до питання збереження доріг від передчасних руйнувань та дотримуватися умов тимчасових обмежень руху”, – йдеться в повідомленні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: