date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time17.11.2020

Як доглядати за шкірою навколо очей

Як доглядати за шкірою навколо очей

Обличчя жінки – її«візитна картка». Саме тому воно повинно завжди виглядати на мільйон, радуючи оточуючих посмішкою і красою.

 
Шкіра навколо очей потребує особливо дбайливого і ретельного догляду,вона позбавлена ​​жирового прошарку і дуже ніжна. Якщо ви хочете уберегти себе від небажаних зморшок і розтягувань навколо очей, то вам слід дуже педантично підходити до питання про вибір засобів по догляду за шкірою обличчя.
 
Вибираючи крем або гель, намагайтеся купувати більш легкі і нежирні засоби саме для догляду за шкірою навколо очей. Завжди звертайте увагу на склад косметичного засобу! Якщо до складу крему входить ланолін, то пам’ятайте, що він може викликати дуже сильну алергічну реакцію. Намагайтеся купувати крем в тюбику з дозатором, він рідше контактує з повітрям, тому вимагає найменшої кількості консервантів.
 
Дорогі салони краси та косметичні засоби не «підкоригують» вашу красу,якщо ви страждаєте постійним недосипанням і неправильно харчуєтеся. Морська риба, горіхи і оливкове масло благотворно впливають на здоров’я вашої шкіри. Якщо ви включите в свій щоденний раціон харчування дані продукти, то приємно «здивуєте» свій організм.Під час сну намагайтеся спати на спині, щоб не деформувати шкіру навколо очей.Ортопедичні подушки подбають про ваше здоров’я.
 
Жінкам старше 40 років косметологи рекомендують використовувати спеціальні косметичні сироватки. Дані препарати слід застосовувати курсами,роблячи перерву кожні 2 або 3 місяці.
 
Зміцнюючі сироватки для шкіри навколо очей зміцнять вашу шкіру, знизять набряклість, втому і «видалять» темні кола під очима. Головне, не забувайте використовувати крем для шкіри навколо очей після нанесення сироватки. Ви ж не хочете, щоб активні речовини випарувалися з поверхні шкіри?

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: