date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

access_time9.11.2022

Як обрати зимовий одяг для дитини

Як обрати зимовий одяг для дитини

Незабаром зима — пора веселих ігор в сніжки, катання на лижах та санчатах. Але цей сезон пора додає батькам чимало клопоту: як одягнути дитину до зими, який одяг обрати? Сьогодні ми поговоримо про це питання максимально детально. Тож вмощуйтеся зручніше, й запам’ятовуйте наші поради.

Головні вимоги до дитячого зимового одягу

Речі на зимовий сезон повинні відповідати таким вимогам:

  • Бути теплими, але не жаркими — не “парити” тіло. Адже якщо дитина спітніє на морозі, а потім остигне після активного руху, вона з великою ймовірністю може захворіти.
  • Комфортно сидіти на тілі та не сковувати руху під час ходьби, ігор, бігу. В зимовому одязі має бути однаково комфортно йти до школи, бавитися на майданчику чи кататися на санчатах.
  • Натуральні та якісні тканини — завжди звертайте увагу на етикетку дитячого одягу. Важливо, щоб матеріали, з яких він пошитий, не подразнювали шкіру та не викликали алергічних реакцій.

Верхній одяг на зиму повинен бути вітро- та водонепроникний, з наповнювачем, який чудово гріє (наприклад, з пухом або його екоальтернативою). Додатковою перевагою буде наявність “липучок” на щиколодках та зап’ястях, які допоможуть зафіксувати рукав чи штанину для ще більшого тепла та комфорту.

Рукавиці мають бути з теплою внутрішньою підкладкою та, бажано, з водонепроникною тканиною зовні: в них буде максимально зручно ліпити сніжки. Величезну увагу потрібно приділити вибору шапки, адже людське тіло втрачає дуже багато тепла саме через голову. Нехтувати носінням шапки не можна, навіть якщо зимовий костюм має капюшон.

Для дітей найкраще підходять бавовняні шапки з теплою підкладкою та водонепроникною оболонкою. Також чудовий елемент головного убору, який не дозволить замерзнути в холодну погоду — це вушні клапани. Добре, якщо шапка додатково застібається під підборіддям: так вона не буде сповзати навіть під час активних ігор.

Дитячий зимовий одяг, який відповідає усім перерахованим вимогам, є в каталозі українського бренду Авіація Галичини. До того ж саме в цього виробника — найбільш стильні дизайни для найменших. Обирайте найкраще для своїх малюків, та дбайте про те, щоб зимовий сезон минав активно та весело Надавайте перевагу сталим трендам, не піддавайтесь швидкоплинним тенденціям, обирайте якісне та натуральне.

Й наостанок, пам’ятайте про те, що важливо, аби одяг на зиму був не надто жарким. Слідкуйте за тим, щоб дитина не перегрівалася: це може стати причиною застуди та поганого самопочуття.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: