date_range

Дата  Время

Працюймо разом, щоб підтримати країну

Всі рубрики   

(050) 431 23 79
(067) 676 64 04
(093) 415 55 54

Волинська область, Шацький район, село Світязь, урочище Гушово, 24

День Години Перерва
Пн-Пт 9:00 - 18:00 Без перерви
Сб Вихідний -
Нд Вихідний -

Поділитись в соцмережах:

«Галицький двір»

Приїхавши в наш гостинний двір, Ви відчуєте справді чудову гармонію душі і тіла з природою.

(050) 431 23 79
(067) 676 64 04
(093) 415 55 54

Волинська область, Шацький район, село Світязь, урочище Гушово, 24

День Години Перерва
Пн-Пт 9:00 - 18:00 Без перерви
Сб Вихідний -
Нд Вихідний -

Поділитись в соцмережах:

Опис

База відпочинку «Галицький двір» рада запропонувати Вам комфортний відпочинок і послуги по організації ділових зустрічів, корпоративних заходів і свят. База рoзміщена на 10-му кілометрі від м. Шацьк (Волинська область) в сосновому лісі і 250 м. від озера Світязь. Вода в нім чистісінька (озеро живиться підземними джерелами), пляж піщаний, повітря цілюще, наповнене фітонцидами, і все це – в лісовому оазисі, багатому грибами і ягодами. У 1983 році, щоб зберегти всю цю красу, Шацькому підрайону привласнили статус Національного природного заповідника. І у Вас є шанс провести в цьому унікальному природному комплексі відпустку або вікенд! Шацькі озера – те місце, де простота і безпосередність переплітаються з красою незвіданих лісових стежинок і сонячною безтурботністю морського відпочинку.

Взагалі, на Шацьких озерах не обов’язково шукати собі якесь спеціальне заняття. Просто спостерігати за природою, вдихати повітря, від якого крутиться голова, бродити босоніж по теплому піску уздовж озерних берегів – ось справжня насолода. Звична щоденна метушня залишається десь за кадром. А до Вас приходить спокій і натхнення, які не покидають і після повернення в місто.

Приїхавши в наш гостинний двір, Ви відчуєте справді чудову гармонію душі і тіла з природою. З вікна кімнати або веранди Ви зможете помилуватися неповторною красою соснового лісу, що надасть неповторні враження від заповідної місцевості.

Відео

Фотогалерея

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Ми на карті

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: